Маи американците скоро ще влизат в Иран и Корея ....едно бързо бум
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеИнтересна вечер В темата златото има един МЕГА голям дървен философ ....Златото къс тренд от ЕДНА година и обяснява как щело да се качи някога..ЩЯЛО ДАСЕ СЕ СЕ........ качи Някога АУ направо немога да включа..... в мат съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
...ся,ти кат върл анти-емперялист фарли идно учо на туй сребарце бря....че му избиха балансите.......Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнението и без бомба е ясноLast edited by FxProST; 15.04.2013, 14:48.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСя гледайте онва корейче като изпържи една бомбица и съвсем ще се чудят пазарите, кое на къде да тръгна
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеMи ще ги подкупиш с БАНАНЕ!!!
КОЛовете са хубаво нещо!!!
Усещаш същината на гадостта.
МАМУН ся се присетих като казах БАНАНЕ
да погледна дали последните цената им
е в КУРелация с това на ЗЛОТО!!!
Не мога да намеря котировка на БАНАНеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТам ще се нанижеш на КУРода !!!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеJPYЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеВъпроса е къде ще се налеят парите дето се освободиха???Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМоето лично мнение е, че тук една голяма сума отиде във вечните парични полета и никога, никъде няма да бъде използвана, особено в среброто. Марджин кол е имало яко. Не знам, ще видим. Аз държа къс ДАКС, но малка позиция. Смятам скоро да се прощавам с този бъкет, ако изобщо ми разреши да си изтегля парите
КОЛовете са хубаво нещо!!!
Усещаш същината на гадостта.
МАМУН ся се присетих като казах БАНАНЕ
да погледна дали последните цената им
е в КУРелация с това на ЗЛОТО!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеВъпроса е къде ще се налеят парите дето се освободиха???
Дали няма да купуват ДАКСа ???
Коментар
Коментар