IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.standartnews.com/svyat-ev...ya-186129.html
    Ако е вярна теорията на Джей, че слабо правителство е по-добре за икономиката ...
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Губер, много си убав на снимката

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        не бях поглеждал календара,
        съвпада с нивото ми 2695 за деня
        Губер, много си убав на снимката

Коментар

• не бях поглеждал календара,
          съвпада с нивото ми 2695 за деня
          Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          02.05.2013 14:45:00 Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка Прогноза 0.5% Предишна стойност 0.75%
          ке стане ли или нема да стане ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
            Поредната порция мерки за стимулиране на икономиката, като се прави опит за изваждане на парите от банките и развъртане в инвестиции (с надежди да са в производството априоре)
            Възможен е такъв сценарии за лихвеният процент. Но все пак пазара още в понеделник, ще е подготвен за това събитие

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              02.05.2013 14:45:00 Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка Прогноза 0.5% Предишна стойност 0.75%
              Поредната порция мерки за стимулиране на икономиката, като се прави опит за изваждане на парите от банките и развъртане в инвестиции (с надежди да са в производството априоре)

Коментар

• eur jpy

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                демек еврака може да поскъпне като му свалят лихвата
                1 eur > 131.12 max

1 eur > 127,71 close (W).....127,70 old max (!) ...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                  ...аааа...дрът лалугер си....немой тъй....еврака го принесоха в жертва йощ петък бря....през яната...
                  демек еврака може да поскъпне като му свалят лихвата
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    ...аааа...дрът лалугер си....немой тъй....еврака го принесоха в жертва йощ петък бря....през яната...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнение
                      Пффф ... Омувам го няколко деня вече иии немога да го измъдра
                      Силно ме съмнява да стане , но ако пък се случи незнам какви нива да очаквам Според вас на де ще фанИ еврака ако ги понижът
                      Аз това го питам от преди седмица и нещо сигурно
                      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Пффф ... Омувам го няколко деня вече иии немога да го измъдра
                        Силно ме съмнява да стане , но ако пък се случи незнам какви нива да очаквам Според вас на де ще фанИ еврака ако ги понижът
                        Last edited by ВутеТо; 27.04.2013, 14:42.
                        "Я моем копам,моем и да не копам..."

Коментар

• 02.05.2013 14:45:00 Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка Прогноза 0.5% Предишна стойност 0.75%
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ако ФЕД успеят да тушират ефекта от количествените улеснения по някакъв начин ,
                            то тогава може би няма да минем 1.60 , тогава точно такива въпроси му задаваха
                            в конгреса , как мисли да стане тая работа До колкото помня нямаше ясни
                            и конкретни идеи как това да се случи . Анон да се явява и да ни светва и за
                            фундамента чат-пат , че да сглобим целия пъзел
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                              много малко е вероятно това според мен, европа няма полза от скъпо евро, но и американците не искат скъп долар, по-скоро ще се надлъгват едни други, ще пускат кьорфишеци, някоя умна глава ще дава дълбокомислени изявляния, които да влият на курса, а и нали уж ще променят лихвата, тогава пък какъв екшън ще е..ще гледам да избягам някъде където няма интернетТа така де..в крайна сметка ще се кандилкаме цяло лято на плюс-минус 500 пипса
                              За лихвата на ЕЦБ ли говориш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                                Прегоря горкото.
                                купих си аз малко на тези нива(1454)-дългосрочно за поне 100 пункта(пък може и краткосрочно да станат )
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X