If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поредната порция мерки за стимулиране на икономиката, като се прави опит за изваждане на парите от банките и развъртане в инвестиции (с надежди да са в производството априоре)
Възможен е такъв сценарии за лихвеният процент. Но все пак пазара още в понеделник, ще е подготвен за това събитие
02.05.2013 14:45:00 Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка Прогноза 0.5% Предишна стойност 0.75%
ке стане ли или нема да стане ?
Поредната порция мерки за стимулиране на икономиката, като се прави опит за изваждане на парите от банките и развъртане в инвестиции (с надежди да са в производството априоре)
Пффф ... Омувам го няколко деня вече иии немога да го измъдра
Силно ме съмнява да стане , но ако пък се случи незнам какви нива да очаквам Според вас на де ще фанИ еврака ако ги понижът
Аз това го питам от преди седмица и нещо сигурно
Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Пффф ... Омувам го няколко деня вече иии немога да го измъдра
Силно ме съмнява да стане , но ако пък се случи незнам какви нива да очаквам Според вас на де ще фанИ еврака ако ги понижът
Ако ФЕД успеят да тушират ефекта от количествените улеснения по някакъв начин ,
то тогава може би няма да минем 1.60 , тогава точно такива въпроси му задаваха
в конгреса , как мисли да стане тая работа До колкото помня нямаше ясни
и конкретни идеи как това да се случи . Анон да се явява и да ни светва и за
фундамента чат-пат , че да сглобим целия пъзел
много малко е вероятно това според мен, европа няма полза от скъпо евро, но и американците не искат скъп долар, по-скоро ще се надлъгват едни други, ще пускат кьорфишеци, някоя умна глава ще дава дълбокомислени изявляния, които да влият на курса, а и нали уж ще променят лихвата, тогава пък какъв екшън ще е..ще гледам да избягам някъде където няма интернетТа така де..в крайна сметка ще се кандилкаме цяло лято на плюс-минус 500 пипса
Коментар