IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
    Нещо ми се чини, доста издържа това 1.30. Ако не пуснат скоро някой шит за еу по медиите, било то за Италия, Потугалия или който и да е, може да се отплесне сериозо нагоре и да си обазуваме тренд с посока 1.36 или 1.40 до края на годината.
    много малко е вероятно това според мен, европа няма полза от скъпо евро, но и американците не искат скъп долар, по-скоро ще се надлъгват едни други, ще пускат кьорфишеци, някоя умна глава ще дава дълбокомислени изявляния, които да влият на курса, а и нали уж ще променят лихвата, тогава пък какъв екшън ще е..ще гледам да избягам някъде където няма интернетТа така де..в крайна сметка ще се кандилкаме цяло лято на плюс-минус 500 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
      Има раздвижване при златото....
      Прегоря горкото.
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Има раздвижване при златото....

Коментар

• Нещо ми се чини, доста издържа това 1.30. Ако не пуснат скоро някой шит за еу по медиите, било то за Италия, Потугалия или който и да е, може да се отплесне сериозо нагоре и да си обазуваме тренд с посока 1.36 или 1.40 до края на годината.
          Last edited by takiteasy; 26.04.2013, 19:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Ами не съм съгласен , ако са средносрочни или дългосрочни , това са нивата
            +/- 200-300 пипса за вход на дългите , има хора , които не ги притесняват
            Да може дългосрочни до 2015г. тук се съгласявам с теб...
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
              Балъците които купуват в момента са малко
              Ами не съм съгласен , ако са средносрочни или дългосрочни , това са нивата
              +/- 200-300 пипса за вход на дългите , има хора , които не ги притесняват
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                Нищо чудно да го запукат далеч от 1.30, което е по вероятно и в американски стил
                Далеч над 1.30 няма да го запукат според мен , времево има още за надолу .
                А ако днес не го запукат , от понеделник ще отворя дълга позиция ,
                за около седмица , като продължавам да си защитавам късите .
                Защото има вероятност да отидем до около 1.3120 и след това да върнем
                до 1.2990 и всъщност 1.2950 да остане дъно
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Плохо буйвол съеден медведями
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

Добра вечер , дано са ни подготвили подобаващ петък и да го
                    запукат до края на сесията под 1.2990
                    Има един основен проблем. Балъците които купуват в момента са малко. Дано последното движение е качило повече маймуни на клона та да се счупи...
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      еврояната прай храсив триъг на н4,
                      тръгва да се пробива , ще има папу
                      +100000
                      апнахме
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                        във вторник ще ти кажа
                        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                          литна сега трябва да кацне на 1.304 , но за понеделник нагоре или надолу ще да е
                          във вторник ще ти кажа

Коментар

• литна сега трябва да кацне на 1.304 , но за понеделник нагоре или надолу ще да е
                            Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• еврака биде разпродаден през яната бря....дека зяпате...

Коментар

Добра вечер , дано са ни подготвили подобаващ петък и да го
                                запукат до края на сесията под 1.2990
                                съмнявам се вече...явно не искат, а ако бие дневния връх, нищо чудно да го запукат далеч от 1.30, което е по вероятно и в американски стил
                                Last edited by turbalan; 26.04.2013, 18:53.

Коментар

Working...
                                X