If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо ми се чини, доста издържа това 1.30. Ако не пуснат скоро някой шит за еу по медиите, било то за Италия, Потугалия или който и да е, може да се отплесне сериозо нагоре и да си обазуваме тренд с посока 1.36 или 1.40 до края на годината.
много малко е вероятно това според мен, европа няма полза от скъпо евро, но и американците не искат скъп долар, по-скоро ще се надлъгват едни други, ще пускат кьорфишеци, някоя умна глава ще дава дълбокомислени изявляния, които да влият на курса, а и нали уж ще променят лихвата, тогава пък какъв екшън ще е..ще гледам да избягам някъде където няма интернетТа така де..в крайна сметка ще се кандилкаме цяло лято на плюс-минус 500 пипса
Нещо ми се чини, доста издържа това 1.30. Ако не пуснат скоро някой шит за еу по медиите, било то за Италия, Потугалия или който и да е, може да се отплесне сериозо нагоре и да си обазуваме тренд с посока 1.36 или 1.40 до края на годината.
Нищо чудно да го запукат далеч от 1.30, което е по вероятно и в американски стил
Далеч над 1.30 няма да го запукат според мен , времево има още за надолу .
А ако днес не го запукат , от понеделник ще отворя дълга позиция ,
за около седмица , като продължавам да си защитавам късите .
Защото има вероятност да отидем до около 1.3120 и след това да върнем
до 1.2990 и всъщност 1.2950 да остане дъно
Коментар