If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пояснявам - или си настроен носталгично по "доброто старо време", или чавка ти е изпила ума. Относно Коко бих те разбрал отчасти, но за Дончо едва ли има какво смислено да се каже в професионален (трейдинг) план. Чистачката ми е в пъти по-наясно с материята...
Прочети му малко мненията и ще получиш реална представа за него.....
Да си дойдем на думата за евро/долар-а та да не ми изтрият поста.....,аз смятам,че е твърде възможно да направи една корекцийка до около 1.17-1.18.....
Успех.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Благодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?
На кой викаш ''дон Карлос'' . Поне 3 страници назад няма негово мнение.
Благодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Абе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....
Ами не е много така. Фалитът не е решение. Нали в България обявихме фалит преди 20 гоидини. Видя какъв го изядохме. Спре ли Гърция да си плаща дълговете, тя ще остане в изолация. Никой няма да иска да има търговски отношения с нея, защото не се знае дали ще си получи парите за стоките и услугите. Гърция ще трябва да си стане самодостатъчна и сама да си произвежда това, което потребява. Сложи към това и че чуждите компании в Гърция (които не са малко) ще започнат да се изтеглят от страната, защото ще ги натиснат отвън. Тогава Гърците ще си живеят само с голия тумбак. Дори и след фалита, дълговете на Гърция ще си стоят. Ако тя иска да се върне отново в международната икономика, тя ще трябва да продължи да си плаща.
Не е толкова лесно като да фалира ЕТ-то в България и в масата да се изгуби. Докато Гърция е в ЕС има шанс с много мрънкане да достигне до някакво ново намаляване на дълга си, но в момента нервите на всички са обтегнати, а Гърците не знаят кога да си замълчат.
отношения ше имат, заеми няма да искат да и дават, ама мен ако питаш то аз самия не искам да дават заеми на правителството е са ше си откраднат едни 16 милиарда и няма да обяват нито за какво са ги похарчили нито защо ги теглят крадат като за последно, ама ако си мислят че аз ще ги връщам.... ше си обера крушите и Швейцария, Германия, САЩ къде ми видят очите.
Ima nujda mai ot 1.22 predi nova parzalka
1/3 buy 1.13 stop 1.12 add 2/3 1.1660 tgt 1.22
Абе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....
Джеси Ливърмор
Коментар