Първоначално изпратено от FxProST
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКоя е следващата спирка за Евро-Долар, която очаквате ако (или по-скоро "когато") Гърция и ЕЦБ не се разберат днес?Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеедва ли консолидация
тази седмица пазара ще е доста раздвижен
Смятам,че маляките ще раздвижат пазара доста.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеМмм не съм на 100% съгласен, че се е убил южняшкия тренд. Просто спада през Декември и Януари беше много рязък и в момента затова рейнджим хоризонтално с лек уклон на север. Виж например на дневна графика - преди да продължи надолу през Септември е имало лека корекция, после почти 2 месеца т.е. Ноември и половината Декември е циклило около 1,25. Трябва си време. Пък и тепърва ще трябва да се види инфлационния ефект от КО на Драги. Предполагам до лятото ще има 1:1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеАз зарагам на рейнджово поведение при евро/долар. Маже би и с лек уклон на север. Уби се темпото на южняшкия тренд.Last edited by kashoooo; 15.02.2015, 16:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеочаквам другата седмица да продължи в същата посокаhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПояснявам - или си настроен носталгично по "доброто старо време", или чавка ти е изпила ума. Относно Коко бих те разбрал отчасти, но за Дончо едва ли има какво смислено да се каже в професионален (трейдинг) план. Чистачката ми е в пъти по-наясно с материята...
Мен ли се опитваш да обидиш или него.....?Щом имаш такива квалифицирани и еродирани чистачки.....,освен да ти сваля шапка.....,друго немога да ти кажа.....
Остани си със здраве.....и не ми отговаряй на постовете повече.....,така или иначе всеки е допринесъл с малко или с много за този форум.....,а мнението ми към Дон Карлос неможеш да промениш.....,вярно,че с него сме били на противоположни мнения относно движенията на пазара като цяло,но това не ми пречи да го уважавам.....,всеки си има мнение.....
Все пак ти пожелавам късмет.....
А за евро/долара движението може да продължи до вчерашните нива към 1.1320.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар