IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    През 1.1337 към 1.1190...
    Малко ми се струва - поне 1,10 трябва да отиде.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
      Коя е следващата спирка за Евро-Долар, която очаквате ако (или по-скоро "когато") Гърция и ЕЦБ не се разберат днес?
      През 1.1337 към 1.1190...
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Коя е следващата спирка за Евро-Долар, която очаквате ако (или по-скоро "когато") Гърция и ЕЦБ не се разберат днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
          едва ли консолидация
          тази седмица пазара ще е доста раздвижен

Смятам,че маляките ще раздвижат пазара доста.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• едва ли консолидация
            тази седмица пазара ще е доста раздвижен
            http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• В момента ми е трудно да дам прогнози за тази двойка, по скоро консолидация.
              http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                Ммм не съм на 100% съгласен, че се е убил южняшкия тренд. Просто спада през Декември и Януари беше много рязък и в момента затова рейнджим хоризонтално с лек уклон на север. Виж например на дневна графика - преди да продължи надолу през Септември е имало лека корекция, после почти 2 месеца т.е. Ноември и половината Декември е циклило около 1,25. Трябва си време. Пък и тепърва ще трябва да се види инфлационния ефект от КО на Драги. Предполагам до лятото ще има 1:1.
                За сега го дебня на малките графики, и тази консолидация ме устройва напълно.

Коментар

• Сиртакито тепърва предстой...не бързайте със предположенията,като гледам и Украйна ...при финал на седмицата -1.13999..какви ли още изненади ще има

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Аз зарагам на рейнджово поведение при евро/долар. Маже би и с лек уклон на север. Уби се темпото на южняшкия тренд.
                    Ммм не съм на 100% съгласен, че се е убил южняшкия тренд. Просто спада през Декември и Януари беше много рязък и в момента затова рейнджим хоризонтално с лек уклон на север. Виж например на дневна графика - преди да продължи надолу през Септември е имало лека корекция, после почти 2 месеца т.е. Ноември и половината Декември е циклило около 1,25. Трябва си време. Пък и тепърва ще трябва да се види инфлационния ефект от КО на Драги. Предполагам до лятото ще има 1:1.
                    Last edited by kashoooo; 15.02.2015, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                      очаквам другата седмица да продължи в същата посока
                      Аз зарагам на рейнджово поведение при евро/долар. Маже би и с лек уклон на север. Уби се темпото на южняшкия тренд.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• то че ще поскъпва ще поскъпва но според мен няма да е много.
                        внимавайте
                        http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• очаквам другата седмица да продължи в същата посока
                          http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• На дневна графика , курсът си върли леко нагоре.
                            А пък повечето трейдъри биха казали че си рейнджи .
                            Аз чакам другата седмица да си продължи така бавно и славно да си поскъпва, и на края на седмицата да видим и 1.17
                            Успех на всички

Коментар

• Дали ще се обидиш или не, зависи само от теб, а не от думите или желанието ми. Ако си се почувствал засегнат, вероятно има защо.
                              Колкото до Дончо, ще те цитирам: "прочети го и ще разбереш". И слепец ще се ококори от безумията, които бълва.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Пояснявам - или си настроен носталгично по "доброто старо време", или чавка ти е изпила ума. Относно Коко бих те разбрал отчасти, но за Дончо едва ли има какво смислено да се каже в професионален (трейдинг) план. Чистачката ми е в пъти по-наясно с материята...

Мен ли се опитваш да обидиш или него.....?Щом имаш такива квалифицирани и еродирани чистачки.....,освен да ти сваля шапка.....,друго немога да ти кажа.....

Остани си със здраве.....и не ми отговаряй на постовете повече.....,така или иначе всеки е допринесъл с малко или с много за този форум.....,а мнението ми към Дон Карлос неможеш да промениш.....,вярно,че с него сме били на противоположни мнения относно движенията на пазара като цяло,но това не ми пречи да го уважавам.....,всеки си има мнение.....

Все пак ти пожелавам късмет.....

А за евро/долара движението може да продължи до вчерашните нива към 1.1320.....
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X