Първоначално изпратено от driverf1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСмешното е, че мнението ти е сериозно...
Немога да те разбера колега,моля поясни.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеПрочети му малко мненията и ще получиш реална представа за него.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНа кой викаш ''дон Карлос'' . Поне 3 страници назад няма негово мнение.
О,Дон Карлос е много стар участник във форума.....,говорим за 2004-2005 година някъде.....
http://www.investor.bg/forum/showthr...=14247&page=11
Прочети му малко мненията и ще получиш реална представа за него.....
Да си дойдем на думата за евро/долар-а та да не ми изтрият поста.....,аз смятам,че е твърде възможно да направи една корекцийка до около 1.17-1.18.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа късо си е... ама първо трябва да иде на съпротивата на 1.1550,,,
А на пазарът дали му трябва?
ПП: Да допиша - до тук не се вижда подем на биковете, напротив - само касиране на късите...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетриисет годишните американски са на 2,560%
това според мен е за късо евро
30-Year Bond Auction 2.560%http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеБлагодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетой е той е същия . ръст на оптимизма
Благодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАбе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАми не е много така. Фалитът не е решение. Нали в България обявихме фалит преди 20 гоидини. Видя какъв го изядохме. Спре ли Гърция да си плаща дълговете, тя ще остане в изолация. Никой няма да иска да има търговски отношения с нея, защото не се знае дали ще си получи парите за стоките и услугите. Гърция ще трябва да си стане самодостатъчна и сама да си произвежда това, което потребява. Сложи към това и че чуждите компании в Гърция (които не са малко) ще започнат да се изтеглят от страната, защото ще ги натиснат отвън. Тогава Гърците ще си живеят само с голия тумбак. Дори и след фалита, дълговете на Гърция ще си стоят. Ако тя иска да се върне отново в международната икономика, тя ще трябва да продължи да си плаща.
Не е толкова лесно като да фалира ЕТ-то в България и в масата да се изгуби. Докато Гърция е в ЕС има шанс с много мрънкане да достигне до някакво ново намаляване на дълга си, но в момента нервите на всички са обтегнати, а Гърците не знаят кога да си замълчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko Разгледай мнениеIma nujda mai ot 1.22 predi nova parzalka
1/3 buy 1.13 stop 1.12 add 2/3 1.1660 tgt 1.22
Абе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеНякой знае ли кога излизат новините от срещата на европейските лидериhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеНякой знае ли кога излизат новините от срещата на европейските лидери
Коментар
Коментар