IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    Немога да те разбера колега,моля поясни.....
    Пояснявам - или си настроен носталгично по "доброто старо време", или чавка ти е изпила ума. Относно Коко бих те разбрал отчасти, но за Дончо едва ли има какво смислено да се каже в професионален (трейдинг) план. Чистачката ми е в пъти по-наясно с материята...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Смешното е, че мнението ти е сериозно...

Немога да те разбера колега,моля поясни.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

Прочети му малко мненията и ще получиш реална представа за него.....
        Смешното е, че мнението ти е сериозно...

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          На кой викаш ''дон Карлос'' . Поне 3 страници назад няма негово мнение.

О,Дон Карлос е много стар участник във форума.....,говорим за 2004-2005 година някъде.....

http://www.investor.bg/forum/showthr...=14247&page=11

Прочети му малко мненията и ще получиш реална представа за него.....

Да си дойдем на думата за евро/долар-а та да не ми изтрият поста.....,аз смятам,че е твърде възможно да направи една корекцийка до около 1.17-1.18.....

Успех.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
            За късо си е... ама първо трябва да иде на съпротивата на 1.1550,,,
            Трябва?

А на пазарът дали му трябва?

ПП: Да допиша - до тук не се вижда подем на биковете, напротив - само касиране на късите...
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Гледам го над 1.17 евро/долар-а другата сседмица( че не ми се вярва да направи 3 фигури тази седмица
              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                триисет годишните американски са на 2,560%
                това според мен е за късо евро

30-Year Bond Auction 2.560%
                За късо си е... ама първо трябва да иде на съпротивата на 1.1550,,,
                http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

Благодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?
                  На кой викаш ''дон Карлос'' . Поне 3 страници назад няма негово мнение.

Коментар

• триисет годишните американски са на 2,560%
                    това според мен е за късо евро

30-Year Bond Auction 2.560%

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      той е той е същия . ръст на оптимизма

Благодаря.....,отдавна не го бях засичал.....,гледам,че има толкова много мнения във форума,ама де да знаеш.....,сега ако се появи и KUKUVICATA.....,ще настане голяма веселба.....,а Дон Карлос,какво ще кажеш.....?
                      Джеси Ливърмор

Коментар

Абе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
                        Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....
                        той е той е същия . ръст на оптимизма

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Ами не е много така. Фалитът не е решение. Нали в България обявихме фалит преди 20 гоидини. Видя какъв го изядохме. Спре ли Гърция да си плаща дълговете, тя ще остане в изолация. Никой няма да иска да има търговски отношения с нея, защото не се знае дали ще си получи парите за стоките и услугите. Гърция ще трябва да си стане самодостатъчна и сама да си произвежда това, което потребява. Сложи към това и че чуждите компании в Гърция (които не са малко) ще започнат да се изтеглят от страната, защото ще ги натиснат отвън. Тогава Гърците ще си живеят само с голия тумбак. Дори и след фалита, дълговете на Гърция ще си стоят. Ако тя иска да се върне отново в международната икономика, тя ще трябва да продължи да си плаща.
                          Не е толкова лесно като да фалира ЕТ-то в България и в масата да се изгуби. Докато Гърция е в ЕС има шанс с много мрънкане да достигне до някакво ново намаляване на дълга си, но в момента нервите на всички са обтегнати, а Гърците не знаят кога да си замълчат.
                          отношения ше имат, заеми няма да искат да и дават, ама мен ако питаш то аз самия не искам да дават заеми на правителството е са ше си откраднат едни 16 милиарда и няма да обяват нито за какво са ги похарчили нито защо ги теглят крадат като за последно, ама ако си мислят че аз ще ги връщам.... ше си обера крушите и Швейцария, Германия, САЩ къде ми видят очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                            Ima nujda mai ot 1.22 predi nova parzalka
                            1/3 buy 1.13 stop 1.12 add 2/3 1.1660 tgt 1.22

Абе коко,ти онзи коко ли си от едно време.....?
                            Ако е така много ми е драго да те видя.....,а иначе ако отиде до 1.1700 смятам,че ще продължи и по-нагоре.....
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                              Някой знае ли кога излизат новините от срещата на европейските лидери
                              Те имат хубавия навик да дават пресконференции през нощта.
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                                Някой знае ли кога излизат новините от срещата на европейските лидери
                                ми не е ясно кога ще свърши самата среща, Между другото по блумбърк може да ги дават и на живо, ама не съм сигурен

Коментар

Working...
                                X