If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Токущо се задейства лимит 1.3385 цел 1.3475 стоп 1.3365 и реверс
Браво. Гледай ме мен как търгувам и никога няма да сбъркаш. И никакъв страх и паника.....пробило ...непробило ...това е за балъците и разни хора перачи на пари.
Не се заблуждавай с виртуалните пак така си търгувал.
Пазара проби 1.342 , ти го контриш. Защо не сложи чакаща поръчка при пробив на последното дъно 1.3370?
Още ли ти стои чакащата поръчка? В това време аз си затворих късата и си прибрах печалбата и сега вече съм на дълги евра и дори съм сложил стоп +1. Така се действа, когато има ясни сигнали. Пробило ...непробило... ! Както виждаш уж проби , ама беше по-скоро за да сплаши "разумните играчи" , които са си едно "стадце" за мене. Докато аз съм олицетворен в поговорката - "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!" Лек ден.
много филми гледате, вие вярвате ли си на тези неща...та нивата на фибоначи са през десетина процента, ако не стигне до едното ще е до другото, и винаги, ама абсолютно ВИНАГИ, някоя умна глава ще каже, ето курсът достигна, или почти достигна еди кое си ниво на фибоначи и затова сега сме в другата посока..да де, ама след като вече е на 200 пипа от "онова" ниво. ТА и ФА, обясняват движенията постфактум, което всеки със що годе дар слово и шарени графики може сладко да обясни.Искарай ми която искаш графика, за който искаш период и винаги ще намеря как да ти обясня движенията, и с вълни, и с триъгълници, и с фибоначи и със свещи, даже може и с пълнолунието.Замислете се колко пари се разиграват във форекса, и след като 95 процента губят, къде отиват и тогава търсете логика..няма логика.И после се замислете дали купувате долари, или залагате една сума, че доларът ще достигне еди-къде си.Във форекса никой нищо не купува, а просто залага.Или ако купиш ДАУ, какво всъщност купуваш, или пак залагаш че някакъв си индекс ще отиде еди къде си?
ТАТО,пенделите се наиграха,давай команда за далдисване.
Идват избори в Немско,трябва да се снишаваме.Там си стратег
Очаквам движение към 1.24,за тест на подкрепата в1.2330.
Достигнатото вчера ниво е 76.4 на важни ориентири.
Според мен около 1.24 ще започне движение за пробив на 1.3775,към 1.4350.
Спадът до около 1.24 -до края на октомври.
Казах
много филми гледате, вие вярвате ли си на тези неща...та нивата на фибоначи са през десетина процента, ако не стигне до едното ще е до другото, и винаги, ама абсолютно ВИНАГИ, някоя умна глава ще каже, ето курсът достигна, или почти достигна еди кое си ниво на фибоначи и затова сега сме в другата посока..да де, ама след като вече е на 200 пипа от "онова" ниво. ТА и ФА, обясняват движенията постфактум, което всеки със що годе дар слово и шарени графики може сладко да обясни.Искарай ми която искаш графика, за който искаш период и винаги ще намеря как да ти обясня движенията, и с вълни, и с триъгълници, и с фибоначи и със свещи, даже може и с пълнолунието.Замислете се колко пари се разиграват във форекса, и след като 95 процента губят, къде отиват и тогава търсете логика..няма логика.И после се замислете дали купувате долари, или залагате една сума, че доларът ще достигне еди-къде си.Във форекса никой нищо не купува, а просто залага.Или ако купиш ДАУ, какво всъщност купуваш, или пак залагаш че някакъв си индекс ще отиде еди къде си?
ТАТО,пенделите се наиграха,давай команда за далдисване.
Идват избори в Немско,трябва да се снишаваме.Там си стратег
Очаквам движение към 1.24,за тест на подкрепата в1.2330.
Достигнатото вчера ниво е 76.4 на важни ориентири.
Според мен около 1.24 ще започне движение за пробив на 1.3775,към 1.4350.
Спадът до около 1.24 -до края на октомври.
Ти гледай сега какво става... и когато всички си мислят
че отиваме към 1.3500 и нагоре ( и аз ) , хоп финт надолу до към 1.3200 . Сложен стана форексът вече ми се струва , корелации на 20-30-40 % работят ,
технически анализ и той някъде там , фундаментален само дългосрочно , ай честито
Много подозрителни хора има в този форум. Склонни сте да пратите копие от личната си карта на брокера (естествено тя съдържа снимка) , а да се снимате с личната карта е проблем?
Няма такова нещо. Скенирането на един личен документ е лесно и нормално нещо и е често практикувано от банките и други институции. Докато това да застанеш в цял ръст с личната си карта и да се снимаш е доста по-сложна операция. Първо не съм чувал това да се практикува и ми напомня на криминален филм, където снимат престъпника с някаква табелка. Второ не разполагам с добър фотоапарат, а с моб. телефон трудно ще постигна ефекта да се виждат добре данните от картата. ДА не говорим, че на новата ми карта снимката е черно бяла и толкова размазана, че аз с просто око не мога да се различа, пък камо ли на снимка. Абсурдът е пълен и единственото логично обяснение е, че вероятно този брокер се е опарил с клиенти ползващи крадени или подправени паспорти. Така заставайки на снимката с картата, ако се окаже, че е крадена ще се види кой точно я ползва в момента. Но това са някакви руски проблеми с тяхната мафия, докато ние сме в ЕС и сме пичове и не лъжем и не крадем. Факт - не съм политик и не съм бил.
Ти гледай сега какво става... и когато всички си мислят
че отиваме към 1.3500 и нагоре ( и аз ) , хоп финт надолу до към 1.3200 .
Сложен стана форексът вече ми се струва , корелации на 20-30-40 % работят ,
технически анализ и той някъде там , фундаментален само дългосрочно , ай честито
Много подозрителни хора има в този форум. Склонни сте да пратите копие от личната си карта на брокера (естествено тя съдържа снимка) , а да се снимате с личната карта е проблем?
Аз по принцип отдавна не търгувам, защото уж разбирам пазара, но вложа ли истински пари и се нашашквам и едва ли не търгувам наобратно и веднага нулирам. Мога да дам примери - пиша във форума "Пичове еврото се е утепало да пада" , а в същото време ме хваща страх и си мисля "Ами ако съм се объркал?" и взема, че купя евро и бам бам ...фалит. А иначе нагласата ми е вярна. Затова на демо съм без грешка и дори се отегчавам, защото къв ми е кяра от него? Затова се метнах на този брокер - дават техни пари и човек нищо не губи. Факт е , че си печеля ....хем влизам веднъж седмично и се случва да си забравя отворени поръчки, но при този малък марджин дори да съм на яка загуба 200 -300 пипса няма как да нулирам и пазара се обръща и винаги се стига до печалба. Примерно имах дълги от 1.32 и то стигнало до 1.34, но не съм влизал да видя и да прибера печалбата . Влязах когато беше на 1.28. Поизчаках го месец- два и сега си прибрах печалбата. Това ми подсказва, че ако имам яки кинти и ги пусна на нисък марджин винаги ще печеля ...стига да съм търпелив и да не изпадам в паника.
С последното изречение - наистина имаш шанса да печелиш на пазарите /според моето неангажиращо мнение и при положение, че имаш търпението и спокойствието да чакаш/... Съвсем сериозно го мисля: психологическата ти нагласа - именно с такава тактика - е над нивото на масовия играч..., а пазарът бие през пръстите именно такива, които са убедени, че "познават" пазарите, поради което - играят с голям риск и то - точно тогава, когато играчите са уверени на 100% в посоката...
Български брокер? Че има ли такива? Нима мислиш , е не съм имал в уж български брокери? И знаеш ли какво ми се случва при първия проблем и некоректно обработена поръчка??? " Ами съжаляваме, но ние сме само посредници ....котировките зависят от нашите партньори в САЩ или Англия ...." и като питам - "Ми дайде да говоря с тях" ...."Ами не може, защото вие имате договор с нас " Каквото и да стане контрата все беше в мене и си губех като момченце. Дори говорих с някви тъпаци от КФН, но те казаха, е знаят за тези неща, но нищо не можели да направят, защото такива били законите и т.н. с две думи да не съм търгувал с български посредници .. Ти казваш обратното , ама аз достатъчно съм се опарил и български брокер и за тоалетна не бих ползвал с извинение ( макар че това е идея ) .
Впрочем, нямам опит с българи в тази сфера, но имам със сънародници в доста други и точно това ме накара да отида в UK. Доволен съм, дори ми отговарят възможно най-бързо при всеки въпрос.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Благодаря! Сега ми търсете руса мацка, е аз съм възгрозничък и не хващам око, а и пари нямам т.е. не ставам нито за " Чичко Паричко " нито за " Курчо Сладурчо "
Коментар