Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Last edited by Return; 20.08.2013, 19:36.
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеАз съм на къси от 1.3427. Въпроса е друг - имам регистрация във Форексстарт и те са едни руснаци, които ти отпускат да търгуваш с техни 200 долара при нисък марджин 1:5 и ако печелиш ти дават повече. За преминаване на второ ниво трябва да си спечелил 1 долар, а аз вече имам над 11 долара печалба и реших да мина нагоре. Обаче се оказа, че не е толкова лесно. Дава ми ошибка. Свързах се с лайф чата и ново пет - оказа се, че не признават английски и се наложи да си припомням руския. Както и да е намерих общ език, но тия ме върнаха в пещерната ера. За да премина нагоре искат да се легитимирам и за целта е нужна снимка на паспорта ми. Казах им, че нямам паспорт, а личная карточка и дали е проблем, че съм "из Болгарии" . Ставало и с лична карта, но това което искат е меко казано странно - не става дума за скениране на картата, а изискванията са да пратя снимка. на която съм аз и държа картата в ръка, така че да се виждат данните ми, но подписа да е скрит??! Поне уточнихме, че може в джейпег или пнг формат. Това е пълен абсурд според мен. Вие какво мислите?
не се занимавай с глупости и си отвори сметка в БГ брокер.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе се заблуждавай с виртуалните пак така си търгувал.
Пазара проби 1.342 , ти го контриш. Защо не сложи чакаща поръчка при пробив на последното дъно 1.3370?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе се заблуждавай с виртуалните пак така си търгувал.
Пазара проби 1.342 , ти го контриш. Защо не сложи чакаща поръчка при пробив на последното дъно 1.3370?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеАз съм на къси от 1.3427. Въпроса е друг - имам регистрация във Форексстарт и те са едни руснаци, които ти отпускат да търгуваш с техни 200 долара при нисък марджин 1:5 и ако печелиш ти дават повече. За преминаване на второ ниво трябва да си спечелил 1 долар, а аз вече имам над 11 долара печалба и реших да мина нагоре. Обаче се оказа, че не е толкова лесно. Дава ми ошибка. Свързах се с лайф чата и ново пет - оказа се, че не признават английски и се наложи да си припомням руския. Както и да е намерих общ език, но тия ме върнаха в пещерната ера. За да премина нагоре искат да се легитимирам и за целта е нужна снимка на паспорта ми. Казах им, че нямам паспорт, а личная карточка и дали е проблем, че съм "из Болгарии" . Ставало и с лична карта, но това което искат е меко казано странно - не става дума за скениране на картата, а изискванията са да пратя снимка. на която съм аз и държа картата в ръка, така че да се виждат данните ми, но подписа да е скрит??! Поне уточнихме, че може в джейпег или пнг формат. Това е пълен абсурд според мен. Вие какво мислите?
Пазара проби 1.342 , ти го контриш. Защо не сложи чакаща поръчка при пробив на последното дъно 1.3370?Last edited by valio1900; 20.08.2013, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПолзвай Български Брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМисля, че бутилка маркова водка в другата ръка ще е по-впечатляващо...
Ако му я поднася русокоска по монокини, може и да прескочи две-три нива...молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоред мен, трябва да си хванеш кредитната карта в другата ръка и да им ги изпратиш и дветеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоред мен, трябва да си хванеш кредитната карта в другата ръка и да им ги изпратиш и двете
Ако му я поднася русокоска по монокини, може и да прескочи две-три нива...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеАз съм на къси от 1.3427. Ставало и с лична карта, но това което искат е меко казано странно - не става дума за скениране на картата, а изискванията са да пратя снимка. на която съм аз и държа картата в ръка, така че да се виждат данните ми, но подписа да е скрит??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеАз съм на къси от 1.3427. Въпроса е друг - имам регистрация във Форексстарт и те са едни руснаци, които ти отпускат да търгуваш с техни 200 долара при нисък марджин 1:5 и ако печелиш ти дават повече. За преминаване на второ ниво трябва да си спечелил 1 долар, а аз вече имам над 11 долара печалба и реших да мина нагоре. Обаче се оказа, че не е толкова лесно. Дава ми ошибка. Свързах се с лайф чата и ново пет - оказа се, че не признават английски и се наложи да си припомням руския. Както и да е намерих общ език, но тия ме върнаха в пещерната ера. За да премина нагоре искат да се легитимирам и за целта е нужна снимка на паспорта ми. Казах им, че нямам паспорт, а личная карточка и дали е проблем, че съм "из Болгарии" . Ставало и с лична карта, но това което искат е меко казано странно - не става дума за скениране на картата, а изискванията са да пратя снимка. на която съм аз и държа картата в ръка, така че да се виждат данните ми, но подписа да е скрит??! Поне уточнихме, че може в джейпег или пнг формат. Това е пълен абсурд според мен. Вие какво мислите?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Аз съм на къси от 1.3427. Въпроса е друг - имам регистрация във Форексстарт и те са едни руснаци, които ти отпускат да търгуваш с техни 200 долара при нисък марджин 1:5 и ако печелиш ти дават повече. За преминаване на второ ниво трябва да си спечелил 1 долар, а аз вече имам над 11 долара печалба и реших да мина нагоре. Обаче се оказа, че не е толкова лесно. Дава ми ошибка. Свързах се с лайф чата и ново пет - оказа се, че не признават английски и се наложи да си припомням руския. Както и да е намерих общ език, но тия ме върнаха в пещерната ера. За да премина нагоре искат да се легитимирам и за целта е нужна снимка на паспорта ми. Казах им, че нямам паспорт, а личная карточка и дали е проблем, че съм "из Болгарии" . Ставало и с лична карта, но това което искат е меко казано странно - не става дума за скениране на картата, а изискванията са да пратя снимка. на която съм аз и държа картата в ръка, така че да се виждат данните ми, но подписа да е скрит??! Поне уточнихме, че може в джейпег или пнг формат. Това е пълен абсурд според мен. Вие какво мислите?
Коментар
Коментар