За пръв път от както търгувам с реални пари ще посрещна събота и неделя без отворени позиции. Чувствам се свободееееен!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениежъна(златни класове).така съм се нахилил,че ми се дописа
кивита, сея
Умалях да я клатя - те не се уморят - ха, сега де ...?
П.П. Затова се изхилих на колегата с претенциите за НЗД дет' ще го скасявал на суап до 81.40 - т.е. не искам да го обидя, ама хал-хабер си няма ко прави да'е ...
... па много мразя БГ-станци да се набутват да'е ...
Ха, наздраве!
П.П. Вчера бях на 4 позиции бай НЗД, днес бях на 4 селл - ся останаха 3 май, че дъня с ордери и после само нагласям стоповете тейк профит, стоп лосс и бягам да къркам.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеВсъщност се цели точно обратното - някаква част от стокооборота да НЕ минава през долара, т.е. да не спомага за обезценката му и да нивелира риска при ясни критерии и за двете страни.
П.П. Не сте на 2 годинки да ви учи Русото ко ста'а .. кат' ви напиша монетаризъм/фиск пропорция - не значи, че е равно за цял свят и за всички валути да'е ...
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеЗлобен, тоз Чунчо кътри мивки в сайта на Желев. няма празно. току що постна сделка и вече е 25 пипса напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеЕур/усд дали ще удари 1.364
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениежъна(златни класове).така съм се нахилил,че ми се дописа
кивита, сеяАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене,пич сега е време за сеитба
кивита, сеяИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ азиатците к'во шъ прайкат с тоя дълг дет' държат в долари към УСА?
Ще си го обезценят сами ли?
наздраве адашИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениезлатото, улучи посоката
жънете ли ,добри хорицаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеВсъщност се цели точно обратното - някаква част от стокооборота да НЕ минава през долара, т.е. да не спомага за обезценката му и да нивелира риска при ясни критерии и за двете страни.
Те и с южнокорейците направиха преди това такъв суап.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ азиатците к'во шъ прайкат с тоя дълг дет' държат в долари към УСА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЯ, че интересно:
Китай и ЕС с ново валутно споразумение
http://news.ibox.bg/news/id_1716963737
На дойлера май започва да му изтича времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениене си вкарвай авто гол , платформата им е отвратителна
не е ли по-важно да са точни и да нямаш ядове?
графики навсякъде може да си гледаш,например:
http://www.netdania.com/Products/liv...hart.aspx?m=c#Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар