Breaking news: us senate fails 53-45 to advance us debt-limit measure
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪъъ .... понеже съм тъп съм ви правил едни гео-политически анализи някога.
--------------------
Цитат:
Израел скоро ще изчезнат, а Щатите ще се разпаднат поради икономически дисбаланси и изкуствения им произход, подобно на бивша Югославия.
П.П. Това е накратко в близките 50 години ....
08.05.2012 - Ново Българско Възраждане ( част 2-ра )
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-2-ra.951151
--------------------------------
Ъъ .. само не ме карай да ти казвам защо са така дадени данните, че трябва да пиша трилогия от по хиляда страници всеки том.
По интересен е тайминг-а, който съм дал и има един въпрос за Калифорния спешъл, на който съм отговорил.
Поздрави!
-----------------------------------------
Още е рано - до 1-2 години монетарните мерки ще са доминиращи пред фискалните в световен мащаб.
П.П. Смешното е, че в БГ е обратното от доста години и съм го писал също, което е анти-икономика ... - демек от над 5-6 години фискалните мерки доминират пред монетарните за БГ - както и да е ... ( ама сте за Нобел )
Добър опит за анализ.
Чиърс!
Хубваи са ти писанията,макар,че съм ги чел подобни на доста места,че и книга има по темата,не знам кой е първоизточника,но ми се струват верни,само времето ще покаже,дано сме живи и здрави!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеmarandi, .........
Нищо случайно няма.
--------------------
Цитат:
Израел скоро ще изчезнат, а Щатите ще се разпаднат поради икономически дисбаланси и изкуствения им произход, подобно на бивша Югославия.
П.П. Това е накратко в близките 50 години ....
08.05.2012 - Ново Българско Възраждане ( част 2-ра )
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-2-ra.951151
--------------------------------
Ъъ .. само не ме карай да ти казвам защо са така дадени данните, че трябва да пиша трилогия от по хиляда страници всеки том.
По интересен е тайминг-а, който съм дал и има един въпрос за Калифорния спешъл, на който съм отговорил.
Поздрави!
-----------------------------------------
Още е рано - до 1-2 години монетарните мерки ще са доминиращи пред фискалните в световен мащаб.
П.П. Смешното е, че в БГ е обратното от доста години и съм го писал също, което е анти-икономика ... - демек от над 5-6 години фискалните мерки доминират пред монетарните за БГ - както и да е ... ( ама сте за Нобел )
Добър опит за анализ.
Чиърс!Last edited by marandi; 12.10.2013, 02:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЗабравих да спомена и за друго... Днес гледам по Он Еър говориха за една идейка на американците да ударят 10% секвестиране на депозитите на американците. Т.е. Кипърски сценарий. Вземаме от депозити, и не вдигаме тавана. Малеее, колко хляб ще има за всичките спекулантини....
http://goldsilverworlds.com/money-cu...s-in-eurozone/Аман от глупаци!
Коментар
-
marandi,
китайците, разбира се нямат интерес да се обезценят трилионите американски листове хартия, които притежават....
Те и американците нямат интерес долара да им се срине.
И какви опции имат американците - ми само две: Да печатат или да не печатат.
(Е, има и трета, да наравят една световна война. Не го изключвам и този вариант).
Американците се правят на разсеяни, правят се на "стабилни". Това работи в полза на китайците. Скъп долар, евтино злато... те(китайците) пазаруват на промоция. Супер далавера за да си обърнат хартията в злато.
Ако, обаче долара се срине... Китайците са големи, много големи. Имат и какво да национализират даже. Не им дреме да си загубят хартията. Даже все по-убеден съм, че се готвят за този сценарий. Американците без долар са голяма кръгла 0-ла. Китайците обаче ще извадят юана обезпечен със злато и край на USA. И за да разкрасят финалния залез на долара, ще направят едно просто нещо. Ще изкарат 2-3 военни хеликоптера над Пекин, натоварени с долари. Ще ги разхвърлят над тълпата за да им раздадат хартия да си запалят печките. В тоя момент като излезат кадрите в Блуумберг и долара губи автоматично последните си 5 фигури от ряз.
Преди да побързаш да ме опровергаеш, ще ти кажа, че китайците са много мъдри. Едва ли някой се съмнява, че не мислят мъдро. А и да не са мъдри, просто са много. А имат и от ония атомните бомби.
Те, китайците, имат една философия за живота - Търпението.
Бавно и славно ще потопят американците. И разбира се, като на всяка война, за да победиш трябва и да загубиш нещо. Китаеца е свикнал на една паница ориз, ще оцелее. Дебелия американеца, обаче, не може.
А и китайците имат да си връщат на американците. Сигурно си чел, колко злато са им откраднали американците преди много години. Те помнят, търпеливо чакат и ще си го върнат на американците тъпкано.
И друго... Кипър беше ударен и по друга причина. Китайците го използваха за малко по-тайно купуване на злато. Нищо случайно няма.Last edited by d333; 12.10.2013, 00:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнениеЩе отвори само че надолу.Другата седмица имаме нива под 1,348...
Коментар
-
Първоначално изпратено от poppopov Разгледай мнениеПускам, дълго евро мисля, че ще отвори с гап нагоре в понеделник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ интерес на истината те следя като развитие. Засега движиш добре.
Докъде ще стигнеш - нямам идея засега.
П.П. Нарочно не се меся, щот' всеки има собствен стил и визия - хубаво е да откриеш твоя печеливш стил и то САМ
Ха, наздраве!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеха така,харесва ми да сте позитивни,нищо ,че ми е криво,заради дебелата лелка(приятелката на Маранди ) Даксито направо ме разпаря,ама нейси ,наздраве на всички!
Суровините ще денсят надолЕ през т'ва време.
Валутите ще са леко волатилни, а па Русото много мрази умрял пазар, ама сега ще го направят такъв - особено двойката евро/долар - ще заспи направо.
-----------------------
Чезвам да полоча в кръчмето на 1 приятел - стига толкоз за тудей - 150 пипа на тоя умрел пазар - все файда.
Паунда си слиза - нали скиваш, ама на 1.57 ще имаш силна съпротива - демек ще почакаш 1 месец поне докат' освободиш.
Хубава и спорна на бебетата сладки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеЗа пръв път от както търгувам с реални пари ще посрещна събота и неделя без отворени позиции. Чувствам се свободееееен!
Докъде ще стигнеш - нямам идея засега.
П.П. Нарочно не се меся, щот' всеки има собствен стил и визия - хубаво е да откриеш твоя печеливш стил и то САМ
Ха, наздраве!
Коментар
Коментар