IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Имах ордер за sell 1.36, а то малко не му е достигнало. Изтървах малката пачка...

Ако не сте отворили къси още не е късно.

Коментар

• Имах ордер за sell 1.36, а то малко не му е достигнало. Изтървах малката пачка...
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Такъв спек не помня аз да е имало доста време
        Тия дни трябва да се раздвижим вече малко , очаквам пробив на 1.3480 .
        И аз го виждам да слизаме
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
          Такъв спек не помня аз да е имало доста време
          Май ще прави триъгълник между 1,3500 и 1,3600 до края на седмицата

Коментар

• Такъв спек не помня аз да е имало доста време
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Бат Маранди "каза" ,че ще пада и аз си го стискам
              Ма, до месец нейде поне на твоето зависнало - стискайте кешовица и утре/сряда шъ пазарим яко

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                Идеално за хващане на риба

Внимавай с кабела... утре
                Бат Маранди "каза" ,че ще пада и аз си го стискам

Коментар

привет!
                  мътилка още няколко дни ,след туй,още по-зле
                  Идеално за хващане на риба

Внимавай с кабела... утре
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

привет!
                    Чак сега започват да се очертават прИмоциите за тази седмица

Успех!

Коментар

• привет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                        Очаквах доста по-сериозни позиции, над 1,358, дори имах намерение да пусна една къса при 1,359... Сега обаче съм объркан - гледам и чакам. Днес ще съм нулев от към брой сделки и профит, ми се струва.

При вас как е настроението?
                        добро утро.дълги евро долар засега

Коментар

• Очаквах доста по-сериозни позиции, над 1,358, дори имах намерение да пусна една къса при 1,359... Сега обаче съм объркан - гледам и чакам. Днес ще съм нулев от към брой сделки и профит, ми се струва.

При вас как е настроението?
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от poppopov Разгледай мнение
                            Пускам, дълго евро мисля, че ще отвори с гап нагоре в понеделник.

Честно казано, очаквах по-голям гап, но това е животът. Аз съм дневен трейдър, и обикновено не оставям отворени позиции за следващият ден. Но в петък намеренията на маркетмейкърите бяха много лесни за разгадаване и не устоях на изкушението.

Коментар

Ще има финтове и емоции.
                              Голяма вола следващите няколко дни и решение в последния момент.
                              Тоя филм сме го гледали.
                              Занимават целия свят с техните проблеми,като ,че ли света си няма други грижи.
                              Това, показва, по-скоро, колко финансовия свят е зависим от обстановката в САЩ, което вече не е нармално.
                              домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Breaking news: us senate fails 53-45 to advance us debt-limit measure
                                Ще има финтове и емоции.
                                Голяма вола следващите няколко дни и решение в последния момент.
                                Тоя филм сме го гледали.
                                Занимават целия свят с техните проблеми,като ,че ли света си няма други грижи.

Коментар

Working...
                                X