IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Точно заради некомпетентността ми по валутната двойка, и като цяло на останалите, не се хвърлям на друго освен E/U. Не, че там съм по-наясно, но поне го следях доста месеци и имам бегла представа какво е възможно и какво не.

Благодаря за насоката. Лек и успешен ден на всички!
    Ся в момента няма нищо интересно - следи евро/австралиец - около 1.39 може да стане удобно за вход.

И селл на НЗД над 0.84 за тая седмица.

За другото пасуваме, че нема хлеб там, ма превъртаме по малко - купих долар/йена от скука

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Да,защо?
      Никой не може да ми каже как да си изхарча парите.
      Блажиш ли, блажиш ли? ( дедо Попе )

Тато и той се ослушва да каже - вадим Подводницата да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        Някой още къс на DAX
        има дивергенция на дневната графика която аз лично бих изчакал да се завърши. прави нов връх в момента така че ако до края на седмицата успее да затвори под 8752,7 за false break мисля че ще е добър тригър за шорт. иначе аз не бих държаш къса позиция в такава ситуация
        www.vladimirforexsignals.com
        www.vladimirmarketsforecast.com
        www.vladimirribakov.com

Коментар

• колеги здравейте
          паунд/долар изглежда ще върви още на юг. има опция за нагоре и надолу. мисля да купя ако пробие тренд линията на 4 ч. + резистанса около 1,6010/20 или шорт ако канала който се е образувал бъде пробит надолу.

www.vladimirforexsignals.com
          www.vladimirmarketsforecast.com
          www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Някой още къс на DAX
            Да,защо?
            Никой не може да ми каже как да си изхарча парите.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Някой още къс на DAX
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Не се влиза така да контриш ( Х неизвестно ) предвид монетарните мерки на 2-те баМки йена/паунд.

Дори и да ти излезе подобна позиция - си пълен самоубиец и нищо не си разбрал какво ти писах, но те следя с интерес

П.П. То, повечето го карате на хазарт в тоя форум докат' съм ви чел, та нищо ново.
                Точно заради некомпетентността ми по валутната двойка, и като цяло на останалите, не се хвърлям на друго освен E/U. Не, че там съм по-наясно, но поне го следях доста месеци и имам бегла представа какво е възможно и какво не.

Благодаря за насоката. Лек и успешен ден на всички!
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Такъв спек не помня аз да е имало доста време
                  Тия дни трябва да се раздвижим вече малко , очаквам пробив на 1.3480 .
                  един от малкото, които мислят адекватно наистина трябва да пробие това 1.3480 може би ще стигне даже до 1.3350-1.34 преди да тръгне към нови върхове

Коментар

Доста далечни стойности. Мислих за една къса от 158,5, но както написах, ще ми трябва време, за да опозная района.
                    Не се влиза така да контриш ( Х неизвестно ) предвид монетарните мерки на 2-те баМки йена/паунд.

Дори и да ти излезе подобна позиция - си пълен самоубиец и нищо не си разбрал какво ти писах, но те следя с интерес

П.П. То, повечето го карате на хазарт в тоя форум докат' съм ви чел, та нищо ново.

Коментар

Офф ... паунд/йена е за батковците - по 200-300 пипа средно-дневни можеш ли устиска? ( риторично )

П.П. Хвани я от 154.50 на бай с малко тая двойка или от 161 на селл - в момента даже и не става за 2 насрещни тая двойка.

Биеш за 1 фигура само от селл и излизаш, за бай я дъниш за 3 фигури от нивата, които съм ти дал.

Бе, сладури сте - хихи

Успех!

П.П. Ъъ ... т'ва е за тая седмица само - другата ще видим, но йената вероятно ще хукне нагоре, а паунда надоле и става мазало.

НЗД ви е сладко в момента за отиграване на селл. - 3-4 позиции до 84.30 са идеални - заредил съм го като сардели с ордери + 3 позиции до момента.

Швейцарец през долар хващайте под 0.9080 нива - там е перфе за скалп през 20 пипа.

Ай, стискам палци
                      Доста далечни стойности. Мислих за една къса от 158,5, но както написах, ще ми трябва време, за да опозная района.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                        Вече отворихме къса позиция на 3583!
                        И чакам пързалката, само да не ми объркат плановете ако "изненадващо обявят дефолт" за да подхлъзнат Обамата, щот нали знаете какво е да ви бръкнат в джоба, т.е този на индустриалците чрез социална програма и този на военната индустрия чрез пацифизъм спрямо сирийците.
                        тази писта сега е къса.

Коментар

Абсолютно съм съгласен, но проблемът при мен идва от там, че отделих няколко месеца в демо акаунт, за да му разуча какво прави, на къде може да отиде и т.н. Сега нямам това време да го направя с нова валута, примерно Паунд/Йена. /излъгах леко, отворил съм си един чарт на паунд йена и от една седмица го гледам, но трябва да минат поне месец-два гледане и демо, за да започна с реални пари/.

На този етап мисля да сменя като цяло брокера, понеже съм много недоволен и освен валути, да пробвам и някоя-друга акция. На демо акциите ми вървят доста добре.
                          Офф ... паунд/йена е за батковците - по 200-300 пипа средно-дневни можеш ли устиска? ( риторично )

П.П. Хвани я от 154.50 на бай с малко тая двойка или от 161 на селл - в момента даже и не става за 2 насрещни тая двойка.

Биеш за 1 фигура само от селл и излизаш, за бай я дъниш за 3 фигури от нивата, които съм ти дал.

Бе, сладури сте - хихи

Успех!

П.П. Ъъ ... т'ва е за тая седмица само - другата ще видим, но йената вероятно ще хукне нагоре, а паунда надоле и става мазало.

НЗД ви е сладко в момента за отиграване на селл. - 3-4 позиции до 84.30 са идеални - заредил съм го като сардели с ордери + 3 позиции до момента.

Швейцарец през долар хващайте под 0.9080 нива - там е перфе за скалп през 20 пипа.

Ай, стискам палци
                          Last edited by marandi; 15.10.2013, 00:13.

Коментар

Не се сещам за по-тъпа двойка от евро/долар в момента - 100 пъти ви казаха, че волатилност там няма да се допусне.

Затова от 2-3 месеца не я денся - всеки лев там е все едно да си заключиш стинките за неопределен период от време.

П.П. Хващайте го около 1.37 веднъж на селл и ако прескочи - чак към 1.4150, но зоната 1.3630-1.3710 вероятно ще го спре.

Както и да го гледам т'ва е най-тъпата двойка за денс, дет' няма 20 пипа в нея по цял ден.

Ай, успех!
                            Абсолютно съм съгласен, но проблемът при мен идва от там, че отделих няколко месеца в демо акаунт, за да му разуча какво прави, на къде може да отиде и т.н. Сега нямам това време да го направя с нова валута, примерно Паунд/Йена. /излъгах леко, отворил съм си един чарт на паунд йена и от една седмица го гледам, но трябва да минат поне месец-два гледане и демо, за да започна с реални пари/.

На този етап мисля да сменя като цяло брокера, понеже съм много недоволен и освен валути, да пробвам и някоя-друга акция. На демо акциите ми вървят доста добре.

Коментар

• Вече отворихме къса позиция на 3583!
                              И чакам пързалката, само да не ми объркат плановете ако "изненадващо обявят дефолт" за да подхлъзнат Обамата, щот нали знаете какво е да ви бръкнат в джоба, т.е този на индустриалците чрез социална програма и този на военната индустрия чрез пацифизъм спрямо сирийците.
                              chef

Коментар

• Не се сещам за по-тъпа двойка от евро/долар в момента - 100 пъти ви казаха, че волатилност там няма да се допусне.

Затова от 2-3 месеца не я денся - всеки лев там е все едно да си заключиш стинките за неопределен период от време.

П.П. Хващайте го около 1.37 веднъж на селл и ако прескочи - чак към 1.4150, но зоната 1.3630-1.3710 вероятно ще го спре.

Както и да го гледам т'ва е най-тъпата двойка за денс, дет' няма 20 пипа в нея по цял ден.

Ай, успех!

Коментар

Working...
                                X