IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бе, еврото засега не може да пробие зоната на резистънс - демек швецо ще върне.

Имам един ордер за бай в 0.9070 оставен и хич не я гледам тая двойка

П.П. Вчера много се бях изнервил баш на нея и при вход 0.9080 дет' имах го хлопнах на 0.91

Да не съм Ванга да'е ... ко шъ стане ...
    Вероятността да видим днес пробив под 1.345 е никаква според мен - но това си е само мнение. Ако има пробив, той ще е утре. Среднодневния рейндж при евро/долар е 62 пипса - вчера го гледах. А пък днес вече направиха движение ОТ ЦЕЛИ 90 пипса надолу! Пак според скромното ми мнение там за днес свърши хубавото движение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
      Мерси за стопа, ама докато си драскахме вече го бях преместил на 0.9134 - там на 5м има едно малко флагче, че под него. Ако има движение, нищо не си отървал. Те истинските дълги ще са ако счупят тренда на дневна и след това след теста.
      А то последните 3 седмици всичко се беше спекло. Днес - утре ще видим дали ще има пробиви по кросовете или ще са провали.
      Бе, еврото засега не може да пробие зоната на резистънс - демек швецо ще върне.

Имам един ордер за бай в 0.9070 оставен и хич не я гледам тая двойка

П.П. Вчера много се бях изнервил баш на нея и при вход 0.9080 дет' имах го хлопнах на 0.91

Да не съм Ванга да'е ... ко шъ стане ...

Коментар

Премести си стопа за тейк профит на 0.9140 и не го мисли - да си имаш гарантиран профит.

П.П. Аз излязох тази двойка - хем 3 седмици я чаках да пробие 0.9133-0.9150 зоната - щот' ще избухне и къпах само на скапл. Демек, отървах движението - ма, умножи 15 входа по 20 пипа и ще се ориентираш - доволно пак.

Ма, вече не ми отърва да влизам там

Успех!
        Мерси за стопа, ама докато си драскахме вече го бях преместил на 0.9134 - там на 5м има едно малко флагче, че под него. Ако има движение, нищо не си отървал. Те истинските дълги ще са ако счупят тренда на дневна и след това след теста.
        А то последните 3 седмици всичко се беше спекло. Днес - утре ще видим дали ще има пробиви по кросовете или ще са провали.

Коментар

Днескашния скалп беше от хубавите, дето е от над 30 пипса. А за връщането - не го очаквам да стане по рано от тренд линията на дневна. Имам обаче съмнението, че ще се опитат да я пробият - ама не ми се гадае сега. Ще гледам и ще видя какво ще правят.
          Премести си стопа за стоп лосс на 0.9140 и не го мисли - да си имаш гарантиран профит - тейк профит го остави на 0.9250.

П.П. Аз излязох тази двойка - хем 3 седмици я чаках да пробие 0.9133-0.9150 зоната - щот' ще избухне и къпах само на скапл. Демек, отървах движението - ма, умножи 15 входа по 20 пипа и ще се ориентираш - доволно пак.

Ма, вече не ми отърва да влизам там

Успех!
          Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:51.

Коментар

Да, за скалп 20-30 пипа беше идеална двойка предните 2 седмици - не съм ги броил, ама сигурно имам поне 15-20 входа там, ама вече няма хляб там, ако не върне
            Днескашния скалп беше от хубавите, дето е от над 30 пипса. А за връщането - не го очаквам да стане по рано от тренд линията на дневна. Имам обаче съмнението, че ще се опитат да я пробият - ама не ми се гадае сега. Ще гледам и ще видя какво ще правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Преди 20ина минути си затворих села от 1,355 и сега се чудя защо ми трябваше, а нов да отварям - някак не ми се ще. Дори да изтърва парички - здраве да е.
              Писал съм края на месеца, Младежо - и то, ако се случи да пробие лекия резистънс в тая зона.

Накратко гледаш пропорцията пипове/време - от къде колко можеш да пернеш и да избягаш.

П.П. Вече сме тъпи спекуланти и лафчетата за дългосрочно ... звучат нелепо. Такива ни направиха - ма вече я няма онази волатилност от преди 3-4-5 години. Та, затова по-прецизирано с входовете и посоката, понеже тото-то/еврофутбол - демек хазарта не фърфи .... ( смениха се времената да'е .. )

Успех!
              Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:34.

Коментар

Аз си прибрах парите от скалпа. От вчерашния скалп имам само 0.1 лота от 0.9082 и от днешния пак си оставих 0.1 от 0.91. Стоповете са на нула. Държа ги все още, защото мисля, че тръгнаха на лов за стопове.
                В края на деня, ще видим дали съм ги угадил
                Да, за скалп 20-30 пипа беше идеална двойка предните 2 седмици - не съм ги броил, ама сигурно имам поне 15-20 входа там, ама вече няма хляб там, ако не върне

Коментар

• Аз на евро/долар го виждам на дневна да правят опит за глава с рамене. Днес - утре ще видим дали ще я отрежат през шията.

Коментар

Ся на евро/долар ще има лек резистънс зоната 1.347-1.3440 - ако го издъни там отиваме към 1.33 в края на месеца.

Ма, имам един зависнал селл там на 1.3150 и не пускам там повече - чак над 1.3710 щях да пусна нов селл с дубъл и над 1.4150 нов дубъл

Успех!
                    Преди 20ина минути си затворих села от 1,355 и сега се чудя защо ми трябваше, а нов да отварям - някак не ми се ще. Дори да изтърва парички - здраве да е.
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Тая двойка я танцувахме предната седмица и до вчера - на 0.92 излизай оттам
                      Аз си прибрах парите от скалпа. От вчерашния скалп имам само 0.1 лота от 0.9082 и от днешния пак си оставих 0.1 от 0.91. Стоповете са на нула. Държа ги все още, защото мисля, че тръгнаха на лов за стопове.
                      В края на деня, ще видим дали съм ги угадил

Коментар

• Ся на евро/долар ще има лек резистънс зоната 1.347-1.3440 - ако го издъни там отиваме към 1.33 в края на месеца.

Ма, имам един зависнал селл там на 1.3150 и не пускам там повече - чак над 1.3710 щях да пусна нов селл с дубъл и над 1.4150 нов дубъл

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          NZD/USD за сел от 84 вярно си изглежда добра сделка, но при usd/jpy и buy не е ли прекален риск?
                          Декември дръпнатите зъркели ще обяват поредната печатница дет' ще изсипят - и отиваме пак на 100 поне.

Ама, дотогава пазаря е инскусимирал "новината" и т.н. 'ноу ми е смешно кат' чуя дефлационен марж не по-малко от 2% на годишна база.

Имах перфектни входове на 96.60-96.80 предната седмица и т.н. - ма чистя всичко после - к'вот пуснало - пуснало

П.П. Бия дневна търговия - кат' не стане влизам така, че все да излезе - па, че съм почакал месец-два голям праз.

П.П.П. НЗД е специфична валута - от една страна сезонна, от друга суровинна ( да го наречем ), но е предвидима.
                          Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:14.

Коментар

Аз пък се прехвърлих тази седмица на долар/франк и тези два дена съм доволен.
                            Тая двойка я танцувахме предната седмица и до вчера - на 0.92 излизай оттам

Коментар

Ся в момента няма нищо интересно - следи евро/австралиец - около 1.39 може да стане удобно за вход.

И селл на НЗД над 0.84 за тая седмица.

За другото пасуваме, че нема хлеб там, ма превъртаме по малко - купих долар/йена от скука

Успех!
                              NZD/USD за сел от 84 вярно си изглежда добра сделка, но при usd/jpy и buy не е ли прекален риск?
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Аз пък се прехвърлих тази седмица на долар/франк и тези два дена съм доволен.

Коментар

Working...
                                X