Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеМерси за стопа, ама докато си драскахме вече го бях преместил на 0.9134 - там на 5м има едно малко флагче, че под него. Ако има движение, нищо не си отървал. Те истинските дълги ще са ако счупят тренда на дневна и след това след теста.
А то последните 3 седмици всичко се беше спекло. Днес - утре ще видим дали ще има пробиви по кросовете или ще са провали.
Имам един ордер за бай в 0.9070 оставен и хич не я гледам тая двойка
П.П. Вчера много се бях изнервил баш на нея и при вход 0.9080 дет' имах го хлопнах на 0.91
Да не съм Ванга да'е ... ко шъ стане ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПремести си стопа за тейк профит на 0.9140 и не го мисли - да си имаш гарантиран профит.
П.П. Аз излязох тази двойка - хем 3 седмици я чаках да пробие 0.9133-0.9150 зоната - щот' ще избухне и къпах само на скапл. Демек, отървах движението - ма, умножи 15 входа по 20 пипа и ще се ориентираш - доволно пак.
Ма, вече не ми отърва да влизам там
Успех!
А то последните 3 седмици всичко се беше спекло. Днес - утре ще видим дали ще има пробиви по кросовете или ще са провали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеДнескашния скалп беше от хубавите, дето е от над 30 пипса. А за връщането - не го очаквам да стане по рано от тренд линията на дневна. Имам обаче съмнението, че ще се опитат да я пробият - ама не ми се гадае сега. Ще гледам и ще видя какво ще правят.
П.П. Аз излязох тази двойка - хем 3 седмици я чаках да пробие 0.9133-0.9150 зоната - щот' ще избухне и къпах само на скапл. Демек, отървах движението - ма, умножи 15 входа по 20 пипа и ще се ориентираш - доволно пак.
Ма, вече не ми отърва да влизам там
Успех!Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, за скалп 20-30 пипа беше идеална двойка предните 2 седмици - не съм ги броил, ама сигурно имам поне 15-20 входа там, ама вече няма хляб там, ако не върне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеПреди 20ина минути си затворих села от 1,355 и сега се чудя защо ми трябваше, а нов да отварям - някак не ми се ще. Дори да изтърва парички - здраве да е.
Накратко гледаш пропорцията пипове/време - от къде колко можеш да пернеш и да избягаш.
П.П. Вече сме тъпи спекуланти и лафчетата за дългосрочно ... звучат нелепо. Такива ни направиха - ма вече я няма онази волатилност от преди 3-4-5 години. Та, затова по-прецизирано с входовете и посоката, понеже тото-то/еврофутбол - демек хазарта не фърфи .... ( смениха се времената да'е .. )
Успех!Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАз си прибрах парите от скалпа. От вчерашния скалп имам само 0.1 лота от 0.9082 и от днешния пак си оставих 0.1 от 0.91. Стоповете са на нула. Държа ги все още, защото мисля, че тръгнаха на лов за стопове.
В края на деня, ще видим дали съм ги угадил
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСя на евро/долар ще има лек резистънс зоната 1.347-1.3440 - ако го издъни там отиваме към 1.33 в края на месеца.
Ма, имам един зависнал селл там на 1.3150 и не пускам там повече - чак над 1.3710 щях да пусна нов селл с дубъл и над 1.4150 нов дубъл
Успех!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТая двойка я танцувахме предната седмица и до вчера - на 0.92 излизай оттам
В края на деня, ще видим дали съм ги угадил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеNZD/USD за сел от 84 вярно си изглежда добра сделка, но при usd/jpy и buy не е ли прекален риск?
Ама, дотогава пазаря е инскусимирал "новината" и т.н. 'ноу ми е смешно кат' чуя дефлационен марж не по-малко от 2% на годишна база.
Имах перфектни входове на 96.60-96.80 предната седмица и т.н. - ма чистя всичко после - к'вот пуснало - пуснало
П.П. Бия дневна търговия - кат' не стане влизам така, че все да излезе - па, че съм почакал месец-два голям праз.
П.П.П. НЗД е специфична валута - от една страна сезонна, от друга суровинна ( да го наречем ), но е предвидима.Last edited by marandi; 15.10.2013, 14:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеАз пък се прехвърлих тази седмица на долар/франк и тези два дена съм доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСя в момента няма нищо интересно - следи евро/австралиец - около 1.39 може да стане удобно за вход.
И селл на НЗД над 0.84 за тая седмица.
За другото пасуваме, че нема хлеб там, ма превъртаме по малко - купих долар/йена от скука
Успех!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар