Първоначално изпратено от kiaana1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Я, че интересно:
Китай и ЕС с ново валутно споразумение
http://news.ibox.bg/news/id_1716963737
На дойлера май започва да му изтича времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеще ми е интересно обаче да чуя вашите доводи за къси паунд/долари... надявам се да науча нещо
Слушай политици и ще имаш всички доводиАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеМай ще дърпам квото имам и ще търся ново броки.
Да знаете некой приличен бъкет, ама на лични, че да не спамем темата!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеНямам достатъчно обем сделки.
Искат без насрещна сделка, над 20% вход и без хедж в комодта или индекси
Вкарваш 10000 eur, получаваш 10000 бонус. Кат мине срока връщат квото имаш. Идеята е
Да търгуваш с повече кинти.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеНямам достатъчно обем сделки.
Искат без насрещна сделка, над 20% вход и без хедж в комодта или индекси
Вкарваш 10000 eur, получаваш 10000 бонус. Кат мине срока връщат квото имаш. Идеята е
Да търгуваш с повече кинти.
А, шведска тройка изодзадзе не искат ли? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениезвучите малко арогантно и от тук предполагам, че сте наясно какво правите и няма да се обаждам повече наистина просто давам гледна точка...
ще ми е интересно обаче да чуя вашите доводи за къси паунд/долари... надявам се да науча нещо
Виж си на 100 годишна графика как паунда постоянно спихва надоле - имаш ниво до 1.48, което удари, т'ва са 10 фигури спрямо сега.
За момента са в ЕС и ще гонят паритет с евро, което е нормално и уеднаквяване на монетарните политики между двете централни баМки.
Кое не ти е ясно? ( че и арогантно ).
П.П. Може да пусне някой шип до 1.63-1.70 и толкоз ще му е - нали не денсиш и ти със стоп 20 пипа, че си се притеснил?
Успех!
Коментар
Коментар