IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брокито ми изплюл кинтите.
    Свършил срока на промоцията 180 дни.
    Аз пак ш'ги вкара, само дет тря да пиша формуляри.
    chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      а днес гледах по ройтерс как Великобритания може да почне да вдига процента,
      .....ако глобалната икономика се подобрява
      Също гледах този министър председателя им... Джордж Осборн ли беше
      Повече гледай
      Аз като гледам - си пропуснал баш клоуна на САЩ - кво е казал
      Аман от глупаци!

Коментар

Пичове,

Всеки си има глава на раменете, но ще ви дам една друга гледна точка.
        ... предполагам знаете, че валутите се движат преди всичко от лихвените диференциали, а днес гледах по ройтерс как Великобритания може да почне да вдига процента, преди 2016... отделно бившия председател на АЦБ Кинг беше казал, че 1.49 е дъното на паунд/долар... ако глобалната икономика се подобрява, то влизаме в режим риск он и доларът ще яде бой по всички фронтове - справка движението на валутите преди кризата.

Също гледах този министър председателя им... Джордж Осборн ли беше как прави изявление да не допусне Англия да изпадне в подобно положение отново (кризата) чрез редица структурни реформи и т.н... благодарение и на тях Англия изкара последните добри данни.

Вярно, че пазарът сигурно е вкарал тази информация в текущата стойност, но от друга страна са лошите данни за САЩ и не виждам на този етап как може да расте доларът в дългосрочен план.
        Би ли ни споделил кои са "добрите" данни от ЮКей и "лошите" от УСА, че ако вземем да ги сравняваме монетарно двете и ще се хванеш за главата какви глупости си чел.

Всеки си хвали стоката, нали знаеш - англичанин да каже, че са зле?! Ама, къде бря те още се имат за империя

П.П. Ъъ .. бай дъ уей само от кивито вчера и днес имам над 100 пипа и кат' чета к'ви глупости правиш и с нея валута .... - не знам какво да ти кажа?

Успех!
        Last edited by marandi; 10.10.2013, 20:40.

Коментар

• Пичове,

Всеки си има глава на раменете, но ще ви дам една друга гледна точка.
          ... предполагам знаете, че валутите се движат преди всичко от лихвените диференциали, а днес гледах по ройтерс как Великобритания може да почне да вдига процента, преди 2016... отделно бившия председател на АЦБ Кинг беше казал, че 1.49 е дъното на паунд/долар... ако глобалната икономика се подобрява, то влизаме в режим риск он и доларът ще яде бой по всички фронтове - справка движението на валутите преди кризата.

Също гледах този министър председателя им... Джордж Осборн ли беше как прави изявление да не допусне Англия да изпадне в подобно положение отново (кризата) чрез редица структурни реформи и т.н... благодарение и на тях Англия изкара последните добри данни.

Вярно, че пазарът сигурно е вкарал тази информация в текущата стойност, но от друга страна са лошите данни за САЩ и не виждам на този етап как може да расте доларът в дългосрочен план.
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            ,Марандич,аз съм още по-голям оптимист от теб,имам увиснал сел при кабела,още от 1,56
            Що бря - фундаментално и краткосрочно ( 1-2 години ) - паунд отива към паритет с ойро. Т'ва е докато ингилизите са в ЕС. Ако решат да бягат ще стане друго.

Ама, не обичам да се повтарям, а па т'ва съм го писал вече.

П.П. Аз набих още един къс паунд от скука докат' чакам да се удари някой ордер, че съм ги наредил яко на стелаж

Коментар

• 1.3650-90 е на ход.в никакъв случай над 1.3710

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Паунд само за селл го хващайте при вход по ваш избор - не ви знам тактиките и стратегиите, че кат' видя стоп лосс 20 пипа и се облещвам.

П.П. На мен ми увисна един селл преди месец ли беше от 1.5783 - ама и той ще излезе - нямам бърза работа.

Вчера на колегата дет' пусна бай паунд/долар му викам да беше пуснал паунд/йена по-добре, щот' 1 фигура си я направи за няма и ден, ама той не слуша - хихи

Ай, успех!

Ъъ .. разменил съм числата от 1.5873 бил да'е ..
                ,Марандич,аз съм още по-голям оптимист от теб,имам увиснал сел при кабела,още от 1,56
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Изпълнена... двойна позиция със стоп на 1.3505
                  След епична борба стопът беше ударен и ще се прегрупирам около 1.3470 нивата, каквато беше първоначалната идея
                  Keep going ...

Коментар

че кат' видя стоп лосс 20 пипа и се облещвам.
                    Вчера на колегата дет' пусна бай паунд/долар му викам да беше пуснал паунд/йена по-добре, щот' 1 фигура си я направи за няма и ден, ама той не слуша - хихи

Стоп на 20 пипа се слага кога се правят щуротиики
                    Аз вчера си прибрах 160 пипса от къс кабел. за хлеба си изкарах След това, имам си разни импулси - да си правя някоя тъпотиика и да се заигравам... Няма значение - това се опитвам да ти кажа
                    Никога не слушам друг освен мен си
                    Успех и на теб!
                    Аман от глупаци!

Коментар

Местя бай лимита на 1.3515 и стоп на цялата позиция на 0 (1.3505)
                      Изпълнена... двойна позиция със стоп на 1.3505
                      Keep going ...

Коментар

Изпълнена поръчка купува 1.3495. Докладът на ЕЦБ излиза в 11:00 и правя бай стопа на бай лимит на 1.3470 със същия стоп и таргет.
                        Местя бай лимита на 1.3515 и стоп на цялата позиция на 0 (1.3505)
                        Keep going ...

Коментар

За него не знам, ама аз те послушах. Благодарско!
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                            Кабеляка си е за късо съединение
                            Ще го изчакам - ако има пробив при 1,5960 ще се опне до към 1.6000/10 от там ще го скъся за две фигури...
                            Паунд само за селл го хващайте при вход по ваш избор - не ви знам тактиките и стратегиите, че кат' видя стоп лосс 20 пипа и се облещвам.

П.П. На мен ми увисна един селл преди месец ли беше от 1.5783 - ама и той ще излезе - нямам бърза работа.

Ай, успех!

Ъъ .. разменил съм числата от 1.5873 бил да'е ..
                            Last edited by marandi; 10.10.2013, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение

Само на демо съм аз
                              Грам не ме интересуват стъкмистиките им! Ще тръгнат на....... на онова
                              Малко ти е опита още.... с времето ще научиш, че няма значение от това, което сега следиш и чакаш
                              Гледай си графиките и по малко, даже изобщо - не се разсейвай с други глупости
                              Това за демото не беше за тебе.
                              За опита - прав си!
                              Ама от сутринта са блеща ей така на тз графики и пак не мога да си видя вход

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                                И него го гледам какво прави, но точно в момента не е за пипане, освен ако не търгуваш на демо де. Викам първо да видим сащците на къде ще тръгнат, пък после графиката ще си покаже.

Само на демо съм аз
                                Грам не ме интересуват стъкмистиките им! Ще тръгнат на....... на онова
                                Малко ти е опита още.... с времето ще научиш, че няма значение от това, което сега следиш и чакаш
                                Гледай си графиките и по малко, даже изобщо - не се разсейвай с други глупости
                                Аман от глупаци!

Коментар

Working...
                                X