Да му мислят Credit Suisse за Гърция. На мен не ми дреме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеНе вярвам. Изключено. Каквото и да говорят, не е в интерес на международните банки, междунярадниите компании. Просто нява как да стане.
А,няма как да стане.....,не са решили.....,не са го направили.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеИзлизането на Гърция от еврозоната е неизбежно, твърди Алън Грийнспан, бивш председател на Федералния резерв на САЩ.
.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Излизането на Гърция от еврозоната е неизбежно, твърди Алън Грийнспан, бивш председател на Федералния резерв на САЩ.
Британското правителство ускорява подготовката на действията при евентуално излизане на Гърция от еврозоната. Това бе съобщено от финансовия министър на Обединеното кралство, Джордж Осбърн, вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМай курса се е запътил към 1.1680-1.1700.....
1/3 buy 1.13 stop 1.12 add 2/3 1.1660 tgt 1.22
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеами да аз също чакам гап и според мен ще е на юг
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеда да нещо такова чакам и аз
доста пари съм вкарал и треперя сега по цял ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеами да аз също чакам гап и според мен ще е на юг
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеШампоанът може да бъде и част от флаг, представи си!
Виж фигурата от октомври.
А хед енд шолдърси могат да се формират къдет си щат. Под път и над път. Фреймове бол.
Абе мноо академици сте се събрали тука
п.п.По принцип споделям прогнозата ти,а като стойности дори стигам до по-екстремален спад на еврото.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар