Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОчаквам пак да тръген нагоре евро/долар за 1.15
Това очакване е базирано само на графиките. Маляките ги оставям на страна - те винаги може да объркат сметките.
Примерно днес освен пак гапа да е за надолу при евро./долар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениес тази цяла ситуация си е много рисковано да се играе
Коментар
-
И аз сьм на мнение че се развиваше корекция ,но по скоро виждам нейния край и подходящи нива за продажби с цел 1:1 ,всяко покачване от 100 пипса аз лично използвам за да открия нови кьси , низхоодящия тренд чака гьрците и би трябвало да продьлжи по пьтя си на долу .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеГърция е готова да приеме всички условия на кредиторите !
Да де.....,ама сега Германия се ослушва и чака резултата от референдума.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от акция Разгледай мнениеМоже ли някой да погледне EUR/NZD и да даде прогноза за 1 месец 6 месеца и година. Благодарности !!!!!!!!!!!Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТова си е корекция,г-н Габров,просто флаг,ако говорим за седмична графика.Няма трендообръщаща формация.
Ама успех ти желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеОт края на април считам че има обръщане на мечият тренд, затова и повечето от трейдовете ми при еур/усд са покупки. При гбп/ауд имаме предпоставка да видим нива около 2.00 до края на следващата седмица. Не е препоръка за търговия.
Ама успех ти желая.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеможе ли да попитам защо основно с/у $ търгуваш ? някаква привързаност към еврото ли е или не получаваш сигнали за обратното. не съм чел много назад така че може и да бъркам.
Коментар
Коментар