IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Някой да има котировки на еврак/долар ?
    http://www.cnbc.com/id/17689937/site/14081545

Коментар

• Някой да има котировки на еврак/долар ?
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ами то гапа си го нарпави миналата седмица, надали тази ще с еповтори , ама знам ли ?
        Но съм длъжен да сваля шапка на всички който го отиграха подобаващо. Дори на прогнозиралите го ще кажа ЕВАЛА
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Очаквам пак да тръген нагоре евро/долар за 1.15
          Това очакване е базирано само на графиките. Маляките ги оставям на страна - те винаги може да объркат сметките.
          Примерно днес освен пак гапа да е за надолу при евро./долар.
          Очаквай неочакваното..совата не е това което е....

Коментар

• Очаквам пак да тръген нагоре евро/долар за 1.15
            Това очакване е базирано само на графиките. Маляките ги оставям на страна - те винаги може да объркат сметките.
            Примерно днес освен пак гапа да е за надолу при евро./долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
              с тази цяла ситуация си е много рисковано да се играе
              1=1...идеалният резултат..

Коментар

• с тази цяла ситуация си е много рисковано да се играе
                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Май тръгна към 1.1200.....,поне до референдума.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• И аз сьм на мнение че се развиваше корекция ,но по скоро виждам нейния край и подходящи нива за продажби с цел 1:1 ,всяко покачване от 100 пипса аз лично използвам за да открия нови кьси , низхоодящия тренд чака гьрците и би трябвало да продьлжи по пьтя си на долу .
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      Гърция е готова да приеме всички условия на кредиторите !

Да де.....,ама сега Германия се ослушва и чака резултата от референдума.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от акция Разгледай мнение
                        Може ли някой да погледне EUR/NZD и да даде прогноза за 1 месец 6 месеца и година. Благодарности !!!!!!!!!!!
                        еми то направо на теб ти требе гадател с кристална топка или финансов министър
                        Pip master

Коментар

• Може ли някой да погледне EUR/NZD и да даде прогноза за 1 месец 6 месеца и година. Благодарности !!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Това си е корекция,г-н Габров,просто флаг,ако говорим за седмична графика.Няма трендообръщаща формация.
                            Ама успех ти желая.
                            Съгласен съм с Вас. Аз също го приемам за корекция, но не считам че същата е свършила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                              От края на април считам че има обръщане на мечият тренд, затова и повечето от трейдовете ми при еур/усд са покупки. При гбп/ауд имаме предпоставка да видим нива около 2.00 до края на следващата седмица. Не е препоръка за търговия.
                              Това си е корекция,г-н Габров,просто флаг,ако говорим за седмична графика.Няма трендообръщаща формация.
                              Ама успех ти желая.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                може ли да попитам защо основно с/у $ търгуваш ? някаква привързаност към еврото ли е или не получаваш сигнали за обратното. не съм чел много назад така че може и да бъркам.
                                От края на април считам че има обръщане на мечият тренд, затова и повечето от трейдовете ми при еур/усд са покупки. При гбп/ауд имаме предпоставка да видим нива около 2.00 до края на следващата седмица. Не е препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X