Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеИма си начини за отиграване и на новини, но това е за майстори, засега предпочитам да гледам отстрани.Това в 15,15 ч. е от добрите данни за ADP проучването за заетостта в частния сектор, което е предпоставка за много силни данни за безработицата в петък , и ако гърците не сътворят някое чудо до петък , може да видим силно движение на юг.Предварителните данни за резултата от референдума също ще влияе на пазара, така че всеки да си прави сметката!?
Тази седмица пейролите ще бъдат утре,а не в петък.Предполагам,че заради 4 юли.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Има си начини за отиграване и на новини, но това е за майстори, засега предпочитам да гледам отстрани.Това в 15,15 ч. е от добрите данни за ADP проучването за заетостта в частния сектор, което е предпоставка за много силни данни за безработицата в петък , и ако гърците не сътворят някое чудо до петък , може да видим силно движение на юг.Предварителните данни за резултата от референдума също ще влияе на пазара, така че всеки да си прави сметката!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеами старая се да се ориентирам по графиката а по време на новини не е желателно да се търгува ...разбира се ако се търгува дългосрочно новините не пречат ...не всеки път когато излезе добра новина валутата се покачва излизат например по добри данни за долара а той пада или има само един шип нагоре надолу -колкото да подлъже и обере стопове а може и брокера да разшири спреда или и да те рекотира ...когато падне волатилноста тогава е по добре май и според мои наблюдения новината подкрепя текущият trend... ето днес в 15.15 имаше някакви новини еврото е в низходящ trend и в 15.15 проби надолу по време на новината
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеTrade, следя с интерес това, което постваш и се учудвам, че не се интересуваш от това, което поражда движението на даден актив.Аз също не задълбавам много във фундамента, но има трендопределящи събития като заседанията на Централните банки и лихвените проценти, безработицата, БВП, продажбите на дребно....., които дават добра представа за движението на една валута.В конкретния случай събитията в Гърция предизивикват резки движения в ЕUR/USD и другите кросове на еврото.Избягвам да ги отигравам даже, защото не знаеш с каква новина ще осъмнеш.Но ако само гледаш някои нервни пазарни движения без да си наясно....много трудно се търгува така за мен лично.
ами старая се да се ориентирам по графиката а по време на новини не е желателно да се търгува ...разбира се ако се търгува дългосрочно новините не пречат ...не всеки път когато излезе добра новина валутата се покачва излизат например по добри данни за долара а той пада или има само един шип нагоре надолу -колкото да подлъже и обере стопове а може и брокера да разшири спреда или и да те рекотира ...когато падне волатилноста тогава е по добре май и според мои наблюдения новината подкрепя текущият trend... ето днес в 15.15 имаше някакви новини еврото е в низходящ trend и в 15.15 проби надолу по време на новинатаPip master
Коментар
-
Trade, следя с интерес това, което постваш и се учудвам, че не се интересуваш от това, което поражда движението на даден актив.Аз също не задълбавам много във фундамента, но има трендопределящи събития като заседанията на Централните банки и лихвените проценти, безработицата, БВП, продажбите на дребно....., които дават добра представа за движението на една валута.В конкретния случай събитията в Гърция предизивикват резки движения в ЕUR/USD и другите кросове на еврото.Избягвам да ги отигравам даже, защото не знаеш с каква новина ще осъмнеш.Но ако само гледаш някои нервни пазарни движения без да си наясно....много трудно се търгува така за мен лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНяма какво да си свиркам. Ликвидноста е ниска. Риска не си струва, тъй като Европа се държат като пълни мишки и всяка седмица е последна. За 1.20 и нагоре е рано, това ще стане чак август според мен и то ако ФЕД отново не вдигнат лихвите . И въпросното вдигане няма да стане на база тренд линии подкрепи и съпротиви ,а от излизането на огромните къси позиции на фондове и играчи в евро.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима предизвестие на mailbox. дори и ми звънаха
http://www.benchmark.bg/news_item.php?id=160
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПривет на всички ! Мнението ми за пазара - 1:1 , а дори и по голямо поскьпване на долара и всичко това го виждам да се развие идните 6-8 месеца . Не е препорька , понеже според мен ако сте достатьчно добри ще има хляб и за дьлгите и за кьсите , но ккато цяло по безопасната позиция лично за мен е кьсото .
Да попитам нещо и колегите а реални сметки при бенча дали имат промяна на марджин нивата без каквото и да е предизвестие от тяхна страна ,аз лично осьмнах,от 1:200 на 1:50 ,обяснението е ясно,но все пак да питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима предизвестие на mailbox. дори и ми звънаха
http://www.benchmark.bg/news_item.php?id=160
Иначе да ,прави са ,в тази непредвидима ситуация са дльжни да си минимизират загубите в случай на гапове .Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар