Първоначално изпратено от nasco_3
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеМен също ме съмнява, защото го очаквах още малко да падне преди за започне отново пътя си нагоре, но в 00:00ч ще разбера какво ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЧестно казано ме съмнява да е вярно,но пък искрено ти пожелавам да греша!Аз нямам позиции и ще се радвам някой да спечели от цялата суматоха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеТова ако е вярно ще се пръсна от кеф, защото в петък купих киви на 0.66857Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАбе,според това кивито и озито са поскъпнали с по 17 процента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеTATO ,аз винаги гледам в xe.com , но за сега гап няма в никоя посока .
Ако някой разполага с друго инфо да каже :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеTATO ,аз винаги гледам в xe.com , но за сега гап няма в никоя посока .
Ако някой разполага с друго инфо да каже :-)Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Last edited by bertram; 05.07.2015, 22:28.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар