Първоначално изпратено от Хирурга
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеnapravo ni se razkaza igrataКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКое как ще стане. То в този форум кои разбира от валута, метали и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеe haide da vidim kak 6te staneКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНа вас като малки шамари не са ли ви били....има дъно и има връх ....28.47 и 31.10 Позиция се открива когато има по близко разстояние от стопа до съпротивата И единствено от нива които променят Картинката на ТА. Тоест дълги се вземат от долу от дъното къси от горе от върхът.ТОВА НЕ СТЕ ЛИ го учили....ЗАПОМНЕТЕ ГО.........ФОРЕКМАСТЕР ....важи и за тев.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНавас като малки шамари несали ви били....има дъно и има връх ....28.47 и 31.10 Позициа се открива когато има по блиско разстояние от стопа до съпротивата И единственно от нива които променят Картинката на ТА. Тоест дълги се вземат от доло от дъното къси от горе от върхът.ТОВА НЕСТЕЛИ го учили....ЗАПОМНЕТЕ ГО.........ФОРЕКМАСТЕР ....важи и за тев.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНавас като малки шамари несали ви били....има дъно и има връх ....28.47 и 31.10 Позициа се открива когато има по блиско разстояние от стопа до съпротивата И единственно от нива които променят Картинката на ТА. Тоест дълги се вземат от доло от дъното къси от горе от върхът.ТОВА НЕСТЕЛИ го учили....ЗАПОМНЕТЕ ГО.........ФОРЕКМАСТЕР ....важи и за тев.
Коментар
-
Навас като малки шамари несали ви били....има дъно и има връх ....28.47 и 31.10 Позициа се открива когато има по блиско разстояние от стопа до съпротивата И единственно от нива които променят Картинката на ТА. Тоест дълги се вземат от доло от дъното къси от горе от върхът.ТОВА НЕСТЕЛИ го учили....ЗАПОМНЕТЕ ГО.........ФОРЕКМАСТЕР ....важи и за тев.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТова му беше максимум още 15-20 надолу. Ако падне под1.29 ЧАО на дългата идея.
Last edited by c1tss; 25.03.2013, 16:12.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениееми сега остава да чакаме 1.301 ще го цъкне . . . i guess
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеmalko poobyrkahme nivoto no si e za dylgiLast edited by c1tss; 25.03.2013, 15:57.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеи аз така го мисля , ама са Ке го видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеbrat mi tova be6e spada za sega zapo4vame poka4vane do 1.30 minimunSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
Коментар