If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да давам наклон на "фитката" на някого,последния трябва да има такава.
Дано някой ден успееш да се отървеш от комплексите си - ще ти е много по-лесно да живееш
П.С.А да "сбъркаш" вход на късите с 10 фигури и да даваш акъл на другите как се нарича?
Онуфряк, ма ти си голяма паника, бря браточка. Отвори си една годишна графика на кендъл стикс ( седмичен ) и си гледай как си шава нагоре/надоле и с колко. Още нямаме 50% от годишното му движение, па ти подсмърчаш вече.
Според тИбя, още колко пъти съм го издънил т'ва евро през това време, па ти ми прайш драми за 3-4 месеца за 1 пиклива позиция и нали не ми е литнала позицията. К'во те притеснява?
Кат' ти гръмне стоп се води в кофата, ма скоро не ми се е случвало, па не знам
Мисля,че е доста рано и пресилено да се говори,че Еврото е или ще стане в Средносрочен план Нисколиквидно
По въпроса за гапа-мога да се обзаложа,че ще има гап на юг в понеделник
Ако Дебелата Меркел остане с великата си парична политика, дет' за 5 години прави 3 рецесии, въпрос на време е някоя икономика да изгърми от евро-зоната и тогава гледай колко ще се наредят на опашката след нея веднага да излизат и те.
Кипър го бяха нарочили за експеримент, ама те па кипърците сами легнаха на дръвника.
Коментар