И от там викаш да се мятаме а
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеhemilio беше правАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениестигна до 1.2793 и върна до 1.28Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениестигна до 1.2793 и върна до 1.28
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЗа да давам наклон на "фитката" на някого,последния трябва да има такава.
Дано някой ден успееш да се отървеш от комплексите си - ще ти е много по-лесно да живееш
П.С.А да "сбъркаш" вход на късите с 10 фигури и да даваш акъл на другите как се нарича?
Според тИбя, още колко пъти съм го издънил т'ва евро през това време, па ти ми прайш драми за 3-4 месеца за 1 пиклива позиция и нали не ми е литнала позицията. К'во те притеснява?
Кат' ти гръмне стоп се води в кофата, ма скоро не ми се е случвало, па не знамLast edited by marandi; 30.03.2013, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМисля,че е доста рано и пресилено да се говори,че Еврото е или ще стане в Средносрочен план Нисколиквидно
По въпроса за гапа-мога да се обзаложа,че ще има гап на юг в понеделник
Кипър го бяха нарочили за експеримент, ама те па кипърците сами легнаха на дръвника.
Коментар
Коментар