Аз отчет от Миранди не искам, ама ако може да каже с какъв ливъридж си играе и с какви обеми пуска ордерите. Разбира се, ако иска да сподели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДнес е хубаво да не се денси, освен на дневна.
Онуфряка усещам, че са го обезчестили кат' животнУ и затова си пасува, иначе да се беше похвалил досега 100 пъти, че той кат' се похвали и по 10 циганки измиргат веднага от Самоков до Исперих
П.П. Плюс 4.5% към акаунта днес, ама нямам хич време за форексо, че съм малко рожденник, а па и се занимавах да засилвам хартии към НАП, че последен ден за юридеческите лица днес и си евало вървите.
Ся ще наваквасаме, на тоя куц пазар до редовните 10%/дневно.
Ай, успешна седмица на бебетата сладки и по-малко да разкрачват Онуфряка! Нека ръгне утре +20% към акаунта си да се сети да каже и на останалите колеги поне веднъж "Успех!", че е кат' някой самовлюбен паун.
ЧРД-ЖИВ И ЗДРАВ,ОСТАНАЛОТО ЩЕ СИ ГО КУПИШ
П.П. Дай им един отчет на хората-нали знаеш народа иска зрелищаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДнес е хубаво да не се денси, освен на дневна.
Онуфряка усещам, че са го обезчестили кат' животнУ и затова си пасува, иначе да се беше похвалил досега 100 пъти, че той кат' се похвали и по 10 циганки измиргат веднага от Самоков до Исперих
П.П. Плюс 4.5% към акаунта днес, ама нямам хич време за форексо, че съм малко рожденник, а па и се занимавах да засилвам хартии към НАП, че последен ден за юридеческите лица днес и си евало вървите.
Ай, успешна седмица на бебетата сладки и по-малко да разкрачват Онуфряка! Нека ръгне утре +20% към акаунта си да се сети да каже и на останалите колеги поне веднъж "Успех!", че е кат' някой самовлюбен паун.
Дай един отчет да ги видим тия 10% към акаунта.
Нали се сещаш хората, които реално се занимават с този бизнес, колко ти възприемат думите. Или си с някоя 100-на еврова сметка или демо или си говориш ей така.
Няма вариант да правиш по 10% на ден, няма вариант да правиш по 100% на седмица за дълъг период.
Дано ме опровергаеш с отчет.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеУхаааа , изкарах за банички
Ай, успешна седмица на бебетата сладки и по-малко да разкрачват Онуфряка! Нека ръгне утре +20% към акаунта си да се сети да каже и на останалите колеги поне веднъж "Успех!", че е кат' някой самовлюбен паун.Last edited by marandi; 01.04.2013, 20:01.
Коментар
Коментар