Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеot 1.2862 nadolu stop na 1.27 o6te dnes
затварям 1/3 на стабилна печалба и стопа на 0Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
хареса ли ви поздрава към българските политици.нищо не споделихте
айде и за вас нещо
http://www.youtube.com/watch?v=rSg4m1hpEFIИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеДълго от 1,28496
стоп -под дъното на дневна
таргет - облаците
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеа дека е таргетот
тармък ще има, ако не вземе стопаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобро утро,добри хорица
поздрав за БГ политиците
еврака му пляскам едно късо 1.2858.стоп 1.2920
http://www.youtube.com/watch?v=KZm0doIPCcM
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениееврака му пляскам едно късо 1.2858.стоп 1.2920Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобро утро,добри хорица
2) Не са хора това бе
Тука само мръсни, гадни спекулант
ПП: Хубав ден!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
добро утро,добри хорица
поздрав за БГ политиците
еврака му пляскам едно късо 1.2858.стоп 1.2920
http://www.youtube.com/watch?v=KZm0doIPCcMИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеЩо за смешник си ти? Че няма да покажеш отчет ясно, защото нямаш, няма и да имаш никога.
Ама поне като си пишеш глупостите сверявай малко.
Няма как щатски брокер да ти дава ливеридж 1/100, CFTC ги регулира до 1/50 максимум по закон. Тия дето сме ползвали американски брокери го знаем.
Дай сега да видим като няма отчет, кой е този мистериозен американски брокер поне?
Боже, прибери си вересиите.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа ливърийдж е лесно 1:100 винаги, валути, метали, петрол ( индекси не чаткам, ама бих ги бухал през опшъни, а не през тая платфома, щот' няма да е удобна ).
Не денся с европейска платформа, а с щатска ( има значение ) - справка вижте си видовете валутна търговия.
Хъх, като структура на акаунт е по-сложно, понякога ми се е налагало да преливам всичко в до 70% от акаунт в една двойка, ако ми се направи на интересна под формата на десетки позиции в нея, без да губя нещо. Интересен въпрос.
Ама, има правила, дет' тряя се спазват да не се застраши акаунт. Ще ви ги напиша някой ден без пари, как се прави структура на акаунт и скорост на превъртане на целия акаунт без да се самоблокира и да излиза винаги печеливш.
П.П. Тъкмо тръгна ви ги пиша нещата ( щот' и писането е хамалогия и иска време ) и се обади поредният главник, дет' кат' той не можел = било невъзмъжно и съм до там.
И тегля майните ДГД и т'ва е. Явно някои 'орица са по-напред, па мълчат кат' кифли и само храчат
Що за смешник си ти? Че няма да покажеш отчет ясно, защото нямаш, няма и да имаш никога.
Ама поне като си пишеш глупостите сверявай малко.
Няма как щатски брокер да ти дава ливеридж 1/100, CFTC ги регулира до 1/50 максимум по закон. Тия дето сме ползвали американски брокери го знаем.
Дай сега да видим като няма отчет, кой е този мистериозен американски брокер поне?
Боже, прибери си вересиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеАз отчет от Мaранди не искам, ама ако може да каже с какъв ливъридж си играе и с какви обеми пуска ордерите. Разбира се, ако иска да сподели.
Не денся с европейска платформа, а с щатска ( има значение ) - справка вижте си видовете валутна търговия.
Хъх, като структура на акаунт е по-сложно, понякога ми се е налагало да преливам всичко в до 70% от акаунт в една двойка, ако ми се направи на интересна под формата на десетки позиции в нея, без да губя нещо. Интересен въпрос.
Ама, има правила, дет' тряя се спазват да не се застраши акаунт. Ще ви ги напиша някой ден без пари, как се прави структура на акаунт и скорост на превъртане на целия акаунт без да се самоблокира и да излиза винаги печеливш.
П.П. Тъкмо тръгна ви ги пиша нещата ( щот' и писането е хамалогия и иска време ) и се обади поредният главник, дет' кат' той не можел = било невъзмъжно и съм до там.
И тегля майните ДГД и т'ва е. Явно някои 'орица са по-напред, па мълчат кат' кифли и само храчат
Коментар
Коментар