IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor
    pantero, ste iadesh dedowia mi se struwa
    отворена дълга съм от в4ера като му доиде времето 6те я затворя.може и на 1.2860 да даде сигнал.там де даде там затварям.аз ще го пи6а когато стане.и го пи6а преди да го направя.не да давам наклон тази седмица 4е тази година и п...и м...и.двийението може да е във всяка посока когато и както си поиска,но си има някаква техни4еска обосновка

Коментар

• Добро утро къси от 28.50 след пробив на 27.92 добавка....снощи истървах доста добра позиция на сипито....докато мигна мина прес цената на входа ми 1569 одари 1563 и ме надскочи....направо умрях
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Кво става? До къде го добутахте. Ей ся се рових в старите си файлове на компа и си припомних как преди около 10 години напрайх почти цялата дневна търговия в едни опции у щатско и ми стана едно тъпо, като гледам как се опитвам в момента да кълва жълти стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          36години 1.80 86кила спорт НУЛА ...бес фитнес и тежести имам проблем с тешкото
          Като човек, занимаващ се от 8+ години със спорт и хранене, ще ти кажа, че такова чудо няма. Няма да свалиш 10 кила за 20 дни, че и без мъка по никакъв начин (поне не и такъв, който да се квалифицира като здравословен и траен). Остави ги какво пишат из нета. Ако нямаш времето, волята и желанието да се храниш и спортуваш (не е задължително фитнес, щом имаш проблеми с тежкото), по-добре не се захващай със свалянена на килограми, защото губиш не само време, но и здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            До вчера имаше тенденция за дълги от 1.28 още по-добре от 1.2770 като вход - изход 1.2890-1.2920

П.П. В момента лудницата по индексите насочва кинти натам, което веднага се отрази на металите и ситуацията се промени от вчера.

На седмична имаш това при евро. После става неутрална зона. Ако ще влизате дълги го денсете за 30-40 пипа и бягайте. После чакате пак за удобен вход.

Успех!

Даксо е за дълги кат' тенденция и малко се поспрете да го "контрите", че може да станат кофти изненади!

За тази седмица само ми е коментара!!!
            и 1.3030 е вариант ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              абе вси4ки къси ли сте 4е не споделяте ни6то
              До вчера имаше тенденция за дълги от 1.28 още по-добре от 1.2770 като вход - изход 1.2890-1.2920

П.П. В момента лудницата по индексите насочва кинти натам, което веднага се отрази на металите и ситуацията се промени от вчера.

На седмична имаш това при евро. После става неутрална зона. Ако ще влизате дълги го денсете за 30-40 пипа и бягайте. После чакате пак за удобен вход.

Успех!

Даксо е за дълги кат' тенденция и малко се поспрете да го "контрите", че може да станат кофти изненади! За момента са смесени сигналите там, но по-скоро е булиш.

За тази седмица само ми е коментара!!!
              Last edited by marandi; 03.04.2013, 13:10.

Коментар

• абе вси4ки къси ли сте 4е не споделяте ни6то

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  споко 6те обръ6та тренда ве4е
                  Съгласен съм. Дълго от 1,2799
                  Стоп - 1,2788
                  Първа цел - около 1,2895
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                    внимавайте с дългите евра
                    споко 6те обръ6та тренда ве4е

Коментар

• внимавайте с дългите евра
                      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• от в4ера имам отворена дълга позиция от 1,2833,оставам я така като целта отива над 1.29...6те видим каде

Коментар

• добро утро на вси4ки.днес какво е положението,как 6те гоо играем еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                            абе колко сте дърти тука бе , само аз ли съм на двадесет и ..
                            Кой е казал,че сме дърти ?
                            Аз съм само на 32

Добро утро и успехи днес!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              Даите някоя диета за отслабване ...бърза ефикасна пробвана за 10кг с до 20дни мъка.Един час се ровя в нета и все глупости ..отчаях се.
                              Батко , като се начетох тука на тез' работи да ги наречем "Съвети".По принцип съм съгласен с Миранди , че 1,80 86 пффф нема по добро от това , друго е ако си по увиснал малко нема се косиш спри солта и захарта за известно време , минаваш на вода и фитнес от време на време през 2,3 дена. Само кръгови с леки килца ofc .. еми успех от мене. Само не се тормози с тоя чай , 'ше стааш по нощите усран батко грозна гледка
                              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                                A, добра ви вечер.
                                Мириндата си мисли, че съм го оставил на мира да се самоизтъква, защото съм излезнал да пия.

Миранди, кукло, я ме вкарай и мене в норма по животозастраховането 1.92, 105, 33, не съм спирал да тренирам през живота си . Пардон , недей, не работя с Алианз, че много мамят.

Сладур, осъзна ли си грешките. Добре съм настроен, мога да ти обясня, ако проявиш добро отношение.
                                Мирандата си кърка и без да излиза, брато

Кат' те гледам си дългуч, ще имаш проблеми със ставите, после ще пуснеш шкембе до 3 години и няма можеш се прегънеш да си вържеш обувките.

След 3 години, ще говориш на вие на "куклата" кат' я видиш и че всичко ще се сбъдне 100% кот' съм ти казал.

П.П. Знаеш ли колко по-велики от тИбя са ми минали през ръцете? Няма откъде да знаеш, налЕ?

Коментар

Working...
                                X