Първоначално изпратено от masagor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение36години 1.80 86кила спорт НУЛА ...бес фитнес и тежести имам проблем с тешкото
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДо вчера имаше тенденция за дълги от 1.28 още по-добре от 1.2770 като вход - изход 1.2890-1.2920
П.П. В момента лудницата по индексите насочва кинти натам, което веднага се отрази на металите и ситуацията се промени от вчера.
На седмична имаш това при евро. После става неутрална зона. Ако ще влизате дълги го денсете за 30-40 пипа и бягайте. После чакате пак за удобен вход.
Успех!
Даксо е за дълги кат' тенденция и малко се поспрете да го "контрите", че може да станат кофти изненади!
За тази седмица само ми е коментара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеабе вси4ки къси ли сте 4е не споделяте ни6то
П.П. В момента лудницата по индексите насочва кинти натам, което веднага се отрази на металите и ситуацията се промени от вчера.
На седмична имаш това при евро. После става неутрална зона. Ако ще влизате дълги го денсете за 30-40 пипа и бягайте. После чакате пак за удобен вход.
Успех!
Даксо е за дълги кат' тенденция и малко се поспрете да го "контрите", че може да станат кофти изненади! За момента са смесени сигналите там, но по-скоро е булиш.
За тази седмица само ми е коментара!!!Last edited by marandi; 03.04.2013, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеспоко 6те обръ6та тренда ве4е
Стоп - 1,2788
Първа цел - около 1,2895Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениевнимавайте с дългите евра
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеабе колко сте дърти тука бе , само аз ли съм на двадесет и ..
Аз съм само на 32
Добро утро и успехи днес!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДаите някоя диета за отслабване ...бърза ефикасна пробвана за 10кг с до 20дни мъка.Един час се ровя в нета и все глупости ..отчаях се.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеA, добра ви вечер.
Мириндата си мисли, че съм го оставил на мира да се самоизтъква, защото съм излезнал да пия.
Миранди, кукло, я ме вкарай и мене в норма по животозастраховането 1.92, 105, 33, не съм спирал да тренирам през живота си . Пардон , недей, не работя с Алианз, че много мамят.
Сладур, осъзна ли си грешките. Добре съм настроен, мога да ти обясня, ако проявиш добро отношение.
Кат' те гледам си дългуч, ще имаш проблеми със ставите, после ще пуснеш шкембе до 3 години и няма можеш се прегънеш да си вържеш обувките.
След 3 години, ще говориш на вие на "куклата" кат' я видиш и че всичко ще се сбъдне 100% кот' съм ти казал.
П.П. Знаеш ли колко по-велики от тИбя са ми минали през ръцете? Няма откъде да знаеш, налЕ?
Коментар
Коментар