IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я па денся едно на пред две на зад и леко в ляво ....амЪ от как сЪм У италинско СУМ на амборгери пици и паста....пълни Г ....на ....нееи ли то боб с наденичка сУрми и смядувска...неми го хвали
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
      И аз това казвам. Затова като пикая срещу тренда както в случая, слагам стопове щот ме е шубе.
      дано стоповете не са ти отгоре 4е лошо за теб

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Тренда засега е надолЕ, ако не се промени нещо по фундамента ( дебелата Меркел ) - 1.20 на лято.

Успех!
        И аз това казвам. Затова като пикая срещу тренда както в случая, слагам стопове щот ме е шубе.
        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Аз съм дълго-къс(да не се бърка с късо-дълъг!)По този начин на всяка секунда удесеторявам акаунта си! Ама,аз денся по марсианската.Не знаете какво е марсианската?!Ми къде сте тръгнали да ми денсите форекс тогава!Я се разровете из нета да научите!Няма да ви давам всичко наготово,я!

Айде сега ще бягам,че да не ми загори манЖата!
          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Понеже влизам контра на тренда, затова слагам стоп, щото не се знае. Иначе по принцип съм си за надолу докато не се промени нещо по-сериозно в Ойропата.
            Тренда засега е надолЕ, ако не се промени нещо по фундамента ( дебелата Меркел ) - 1.20 на лято.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Не си различил тренд от консолидация. Онуфряка е цар на това да не ги различава, иначе се денси без стопове, както ти каза поп-фолка и само сменяш стратегии. Само, че ти трябват стинки и структура на акаунта, за да си го позволиш.

Успех!
              Понеже влизам контра на тренда, затова слагам стоп, щото не се знае. Иначе по принцип съм си за надолу докато не се промени нещо по-сериозно в Ойропата.
              Last edited by rookie trader; 03.04.2013, 15:37.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Входовете които дава Маранди напълно се покриват с моите виждания. Обаче без стоп се отказах да "денся" отдавна. Няколко пъти ми се е случвало да занулявам градени с месеци успешни акаунти заради една единствена зловеща грешка. После буташ уж да наваксаш и ае в киреча. Ако ми обира стопа , значи входа не ми е ОК нещо.
                Не си различил тренд от консолидация. Онуфряка е цар на това да не ги различава, иначе се денси без стопове, както ти каза поп-фолка и само сменяш стратегии. Само, че ти трябват стинки и структура на акаунта, за да си го позволиш.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  без стопове се играе да знае6.системата винаги обира стоповете.аз съм отворена дълга от 1.2833 от вчера,минах през 1.2780 и ако имах стоп 6тях да съм на майната си .сега го вижда6 колко е.

Дано да си играеш и без ливъридж
                  пп- стопа на + 1,28054
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Входовете които дава Маранди напълно се покриват с моите виждания. Обаче без стоп се отказах да "денся" отдавна. Няколко пъти ми се е случвало да занулявам градени с месеци успешни акаунти заради една единствена зловеща грешка. После буташ уж да наваксаш и ае в киреча. Ако ми обира стопа , значи входа не ми е ОК нещо.
                    ти си преценяваш най добре.както го виждаш така го играй

Коментар

• Входовете които дава Маранди напълно се покриват с моите виждания. Обаче без стоп се отказах да "денся" отдавна. Няколко пъти ми се е случвало да занулявам градени с месеци успешни акаунти заради една единствена зловеща грешка. После буташ уж да наваксаш и ае в киреча. Ако ми обира стопа , значи входа не ми е ОК нещо.

Коментар

Боднах стопа на фитка и ще чакам
                        без стопове се играе да знае6.системата винаги обира стоповете.аз съм отворена дълга от 1.2833 от вчера,минах през 1.2780 и ако имах стоп 6тях да съм на майната си .сега го вижда6 колко е.

Коментар

Чудя се да приибирам ли 30 пипа дълги
                          Имаш пивот в 1.2825 тая седмица, демек може и да пробие и да отиде към 1.2890, но може и да върне към 1.28 - 1.2770.

Танцувай за 40-50 пипа тая седмица и пак чакаш за вход от 1.2770 дълги, от 1.29 къси

Т'ва ви е движението на еврака за тая седмица и се чудя що само тая тъпа валута танцувате? На мен ми е мега-противна и ако хич не я следя даже, докато не ви прочета у форумо.

Успех!

30% ги сгъвай и чакай пак за удобен вход.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            не бързаи
                            Боднах стопа на фитка и ще чакам

Коментар

Чудя се да приибирам ли 30 пипа дълги
                              не бързаи

Коментар

• Чудя се да приибирам ли 30 пипа дълги

Коментар

Working...
                                X