Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТато,а какъв ти е таргета?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениедека закичи стопаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение3113 наближаваме 38,2% на 3710 до 2747 - качвайте се на подводницата
Коментар
-
ми то зависи от клина има ,някои клинове подобни на този биват надскачани с импулс...и то силен и после връщат но връщането трябва поне да е до първо дъно ако се замота на предходен връх е опасно и може да се изстреля нагоре в нашият случаи може бая нагоре да иде макар че вече има силни съпротивиPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемладежи, официално обявявам старта на корекцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемладежи, официално обявявам старта на корекциятаPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа ни е честита-наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемладежи, официално обявявам старта на корекциятаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар