IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Ристю той зелен -ама предните два червени бря
    тъй тъй право казуваш дето е текло пак ще тече ... само да сме по течениито ний а не срещу него ...
    Лудата Янка я вижте какви ги върши ...вода и Янка тръгнат ли няма спиране ...
    Last edited by hristo72; 09.04.2013, 22:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      Тато той и месечния зелен бре ...
      Ристю той зелен -ама предните два червени бря
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• [QUOTE=hristo72;1059428243]Как ще направи дъно на върха само не разбрах ... а на по-големите фреймове както казват аналитиците поне според мен си има доста път нагоре ... зануляване на сметки с тия движения е целта ...[/QUOT

Именно гледай сега как стига 1.31 - 312 ако продължи но има и обратен вариант само заради това че в момента САЩ са на ред да търгуват!
        Last edited by IU2; 09.04.2013, 21:57.

Коментар

ти гледай месечните -дневните на цацата остави да гледат
          Тато той и месечния зелен бре ...

Коментар

• Тато е пич , казвал съм го не веднъж , ако и днес не се беше включил
            във форума , честно , щях вече да питам за теб , губите ми се от хоризонта
            с котарчето само вие двамцата , доите си пазаря и си пасувате
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• оТ ТУК МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА СКАЛП (КЪСО)В ДОЛАР ЙЕНА СЪС СТОП НА 99.333

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                а бре Тато ми те вси4ки дневни кендъли бичи бре ..Ти контрела ли си ??
                ти гледай месечните -дневните на цацата остави да гледат

Коментар

3113 наближаваме 38,2% на 3710 до 2747 - качвайте се на подводницата
                  а бре Тато ми те вси4ки дневни кендъли бичи бре ..Ти контрела ли си ??
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IU2 Разгледай мнение
                    Ако направи дъно на сегашните стойности (15минутна) е сигурно че ше стигне поне до около 1.312или3 но ако го образува и падне ще стигне до 1.30380.
                    Или без да образува дъно ще се изстреля още което не е толкова вероятно като погледнем дори статистиката и видим от нея, че когато европа затвори а САЩ е отворена цената клони към по-хубави стойности за американците и техния долар.
                    Как ще направи дъно на върха само не разбрах ... а на по-големите фреймове както казват аналитиците поне според мен си има доста път нагоре ... зануляване на сметки с тия движения е целта ...
                    Last edited by hristo72; 09.04.2013, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                      Тато,а какъв ти е таргета?
                      Нуфряк,

ако и днес ПазорЯ те пори, шъ взема винкело от Адаша и те почвам. Стягай се - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        някой търгува ли eur/jpy?
                        Търгуваме по малко

Т'ва са ти нивата за днес и утре, ама късно видях, че си писал, щот' ся влизам у форумо.

Вероятен сценарий: Пивот в 128.40. Демек над 128.40 дълги - таргет 130.65-131.50

Алтернативен: при пробив на 128.40 - отива към 127.25-125.50

Успех, Адаш!

На останалите бебета тоже

П.П. В момента отърва вход за дълги, чакаш. Успех!

Коментар

• Ако направи дъно на сегашните стойности (15минутна) е сигурно че ше стигне поне до около 1.312или3 но ако го образува и падне ще стигне до 1.30380.
                          Или без да образува дъно ще се изстреля още което не е толкова вероятно като погледнем дори статистиката и видим от нея, че когато европа затвори а САЩ е отворена цената клони към по-хубави стойности за американците и техния долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                            TATO,

стопа го залости на 3150 бря...зер над 3141 имаме динамична цел...!!!

а,колкото до таргето....то зависи...ако ша е за Златните е едно,а за Малдивите друго.....мноооо фейлесофски прозвуча ,ама има резон в изxортуваното......

Коментар

• TATO,

стопа го залости на 3150 бря...зер над 3141 имаме динамична цел...!!!

а,колкото до таргето....то зависи...ако ша е за Златните е едно,а за Малдивите друго.....мноооо фейлесофски прозвуча ,ама има резон в изxортуваното......

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                Разбрах,че не си влязъл.Но след като имаш идея за стопа,предположих,че имаш и за таргета.
                                Таргето е обикновенно 2,618 пъти повеке от разстоянието до стопу

Коментар

Working...
                                X