IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Всъщност от това,че "денсиш" без стопове лъжеш само себе си - екуитито не можеш го излъгаДано имаш парици да го поддържаш
    Намират се

П.П. Па, ти обясни на тоя неграмотник дет' се е вкопчил за шортите ми и му преведи к'во си говорим, че съм виждал неграмотници по форекс, ама тоя изкърти тъпомера с овчите си въпроси.

Нямам нерви да уча някого на А и Б. Ако знаеше колко е вдлъбнат, па се мисли за интересен щеше да се самоубие.

Ма, то олигофрен и форекс? ...( по-добре евро-футбол да пробва ).

Демек, при 1:400 както пуснах сега йена ( 20 пипа надоле и уж "изгарям" ) от 99.30 в 99.10 и понеже ще излизам да си взема цигарки си мръднах стоп-а в 98.65 докато ме няма 10 мин.

Нуфряк, обяснявай му как стават тия работи. Виж колко е жаден за знания момчето
    Last edited by marandi; 09.04.2013, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Маранди колко цифрен ти е акаунта?

Щото по 8-10 позиции?????

Или си с минита само или..........

Гаргара си правиш с нас!
      4-ри - не виждам смисъл от повече, щот' си тегля от него само. За к'во ми е повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        'ноу си ми смешен, май френд

Стои си позицията къси - днес имам към 5-6 дълги пак в нея, вчера тоже и т.н.

Кат' видиш Русото някога да му гръмне позиция - ела ми се обади, щот' от месеци не помня да му се е случвало

Аз да не съм Нуфряк, бря, дет' раздава кинти на 'орицата кат' дядо Коледа и гърми стоп-ове кат' хамав?

Ма, ша фана винкело от адаша и ще го вкарам в пътя тоз' Нуфряк. Баси кръводарителя е станал

П.П. А, ся умувай как става тоя номер ( смигам ). Стоп-чето лосс днес го отместих в 1.3180 - да си спокоен к'во става с нея позиция.
        Всъщност от това,че "денсиш" без стопове лъжеш само себе си - екуитито не можеш го излъгаДано имаш парици да го поддържаш
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Кат' видиш Русото някога да му гръмне позиция - ела ми се обади, щот' от месеци не помня да му се е случвало

Аз да не съм Нуфряк, бря, дет' раздава кинти на 'орицата кат' дядо Коледа и гърми стоп-ове кат' хамав?

Ма, ша фана винкело от адаша и ще го вкарам в пътя тоз' Нуфряк. Баси кръводарителя е станал

П.П. А, ся умувай как става тоя номер ( смигам ). Стоп-чето лосс днес го отместих в 1.3180 - да си спокоен к'во става с нея позиция.

Сладур, цитирах ти мнение от неделя вечер, обмисли, прегледай, пък след това обратно в дупката.

Коментар

Нуфряка ще стане чиляк от него

Иначе и аз подрязал евро/йена - то кат' гледам излиза, че ще почна със сумарно 500 пипа от гап само, ако е вярно т'ва. Иначе съм разтеглил тейка чак в 123.50.

Ай, успех през новата седмица на бебетата сладки!
            Я кажи сега Миринда, ко стана с тези къси от неделя вечер, отвори с гап нагоре и все сме нагоре, пък ти си го подрязал, не си писал да прибираш загуба, пък сега пишеш, че не прибираш загуби, значи или някъде лъжеш или някой ти пише с профила.

Коментар

Маранди колко цифрен ти е акаунта?

Щото по 8-10 позиции?????

Или си с минита само или..........

Гаргара си правиш с нас!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                Чакай бре, ти нали беше къс или поне така писа неделя вечер. Ко стана, касира ли 300 пипа загуба или директно отвори нова сметка.

Last edited by marandi; 09.04.2013, 23:17.

Коментар

Търгуваме по малко

Т'ва са ти нивата за днес и утре, ама късно видях, че си писал, щот' ся влизам у форумо.

Вероятен сценарий: Пивот в 128.40. Демек над 128.40 дълги - таргет 130.65-131.50

Алтернативен: при пробив на 128.40 - отива към 127.25-125.50

Успех, Адаш!

На останалите бебета тоже

П.П. В момента отърва вход за дълги, чакаш. Успех!

Чакай бре, ти нали беше къс или поне така писа неделя вечер. Ко стана, касира ли 300 пипа загуба или директно отвори нова сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Уфффффф,какво се натопорчиха толкова..........???????
                    Вторичният ефект от отчетите , за да могат да си изпълнят целите на
                    обърнатите глави с рамене , които сформираха по индексите . Да видим
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
                      може да се скъсява долара йена
                      'ноу ме кефите

Пуснах, щот' те прочетох още един дълъг долар/йена - 1:400 ливъридж за по-голям майтап.

Стоп тейк 101.00 - после ще го намествам, както ми кефне, демек утре

Коментар

• ТАТО вкара къса от 3098 -таргет 2979 - стоп 3141
                        пп.1/2 лот
                        Last edited by ТАТО; 09.04.2013, 23:04.
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          S&P!!! Умната с късите
                          Уфффффф,какво се натопорчиха толкова..........???????

Коментар

• S&P!!! Умната с късите

Коментар

• Разтъргували сте се -бравус

Коментар

• може да се скъсява долара йена

Коментар

Working...
                                X