младежи, официално обявявам старта на корекцията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЧакаме , чакаме , ама да не изпуснем само , че после нали знаеш...
Winter is coming....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз ще чакам още по-на Юг
Winter is coming....Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕдно 7633 за мен
Аз ще чакам още по-на ЮгАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАко искаш мнение - не , но сме много близо според моите индикатори
Може би ще цикли до към края на седмицата , абе знам ли и азНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
петицата на дневна е ок,
но докъде ще продължи,
кой знае,
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенякой търгува ли eur/jpy?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениевойнишка формация, имаме на дневна.така съм се удължил,че ме е страх да си погледна графиката.затова, питам.има ли други.да не съм,сам
“The cross posted a new recovery high this morning and there is scope for a test of critical resistance at 132.05. Support is at 126.76”, suggested G.Yu and G.Berry, Strategists at the Swiss lender UBS.
As of writing, the pair is losing 0.19% at 129.02 with the next support at 128.42 (low Apr.9) followed by 127.77 (low Apr.8) and then 123.86 (low Apr.5).
On the upside, a break above 129.93 (2013 high Apr.9) would open the door to the psychological level at 130.00 and finally 130.30 (high Jan.20 2010).Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар