IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнение
    а колега за утре какво очакваш

.....да е слънчево и без превалявания.....,шегувам се разбира се.....

А ми след днешното движение смятам че може да отиде до 1.24 или иначе казано сме започнали възходящ тренд.....

Успех.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      казвам разбирачор защото по едно време прочетох как ще покаже на аматьорите как се прави . сега нещо да не се засегне . ние аматьорите трябва да се защитаваме и подкрепяме
      Eто ме не съм се скрил.Ако нямах грешни позиции,нямаше да пиша във форума,а да съм на яхтата си и да разцъквам. Ти не ми говори само така,а ми си гледай бомбите,че като гледам те дават бая фалове.

Всичко е сценарии, да се купува сега за да може септември да вдигнат лихвите и да не направи париритет,а да спадне до 1,08

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
        Защо колега.....,очаквахме го.....,виж ми поста от вчера 22:09 часа.....
        а колега за утре какво очакваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Мдаа! За съжаление без да е очаквано от дребната риба.

Защо колега.....,очаквахме го.....,виж ми поста от вчера 22:09 часа.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
            видяхте ли графиката на eur/nzd
            1600 пипса дневен бар
            Е за тва не ползваме стоп,безмислени са
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• видяхте ли графиката на eur/nzd
              1600 пипса дневен бар
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• мдаа а уж нямао да минава 1,15 и било гот да си къс със големите акули ... в какви ли не фантази и филми се вкарват някои хора а цената си пори нагоре ще е голям майтап да стигне от раз до 1.20 където е месечно дъно и там да върне
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  нормално,дребните риби чакат паритет

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                    Доларът се срина спрямо еврото и японската йена днес на фона на мащабните разпродажби, породени от страховете за значително забавяне на китайската икономика и на фона на липсата на нови стимули от страна на централната банка през уикенда.

https://www.youtube.com/watch?v=vRNXIKnAV1g
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• NOMER EDNO

Доларът се срина спрямо еврото и японската йена днес на фона на мащабните разпродажби, породени от страховете за значително забавяне на китайската икономика и на фона на липсата на нови стимули от страна на централната банка през уикенда.

https://www.youtube.com/watch?v=vRNXIKnAV1g

Коментар

• Леле, днеска направо получавам Дежаву
                        Графиктие същите като преди 8 години . Сега остава и движенията да са както бяха тогава (2, 5 фигури ги нямаше за нищо) и ...... Баси кефа.
                        Иначе ми отнесе стопа като .....
                        Така че утре повече, сега само ще съзарцавам от страни
                        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          казвам разбирачор защото по едно време прочетох как ще покаже на аматьорите как се прави . сега нещо да не се засегне . ние аматьорите трябва да се защитаваме и подкрепяме
                          Защо да се засягаме хаха няма токова нещо, както се вика всеки слух е добре да се провери и ако ни се струва реален да го изтъргуваме. Поне аз така правя и до сега се получават нещата. Не съм станал "Вълкът от WallStreet" но и съм се предал хахаа продължавам да пробвам

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Какво стана с йената
                            кво да стане-6 фигури за един ден
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Какво стана с йената

Коментар

• мали мали мали къде е паритетаджията Редко да каже . давай долареееееееееееееееееееееееееееееееееее

Коментар

Working...
                                X