Яко паника -1,1711
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетука разбирачора нали нямаше да стига 1,15
Коментар
-
Паритетаджиите сега ще помишкуват известно време,няма да се показват
Така,излезе ми прогнозата за средносрочно повишаване на еврото,сега да видим къде ще е върхът,прескочим ли убедително, 1,15 ерията,със дневно потвърждение,отиваме да гоним 50% фибо от спада,който е 5фигури нагоре.
Успехи.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекакво става с паритетаджиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеДа видим евро/долар-а до къде ще качи.....,ако пробие върха 1.14668 ,смятам че първа спирка ще е над 1.16.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеДай Боже и следващата седмица така - все добре да свършва!
Да видим евро/долар-а до къде ще качи.....,ако пробие върха 1.14668 ,смятам че първа спирка ще е над 1.16.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеТъй като не обичам да оставям позиции през почивните дни, си затворих дългият евро/паунд при 0.7230.
Доста съм доволен от тази седмица, въпреи че ми тръгна доста зле.
Успех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеТъй като не обичам да оставям позиции през почивните дни, си затворих дългият евро/паунд при 0.7230.
Доста съм доволен от тази седмица, въпреи че ми тръгна доста зле.
Успех на всичкиhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАко не знаеш, няколко брокера предупредиха клиентите си да внимават с EUR/CHF защото е възможно да се случи нещо. Две седмици преди това изтеглих всички позиции в EUR/CHF. Друг е въпроса,че никой не очакваше такъв спад и толкова процента. Тогава помня че имах дълга USD/CHF но пазара и паниката смъкнаха с над 30 процента и това ме докара до загуба. Второ използвам портфейл с диверсифициран риск, търгувам дългосрочно и стоповете са ми на 150-200. Готов съм да понеса спокойно загуба до 1,15 въпреки че съм убеден,че няма да мине това ниво, а съвсем скоро като мине паниката ще си отиде където му е мястотоPip master
Коментар
Коментар