IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    пичове някой търгува ли usd/cad да каже мнение за тази двойка
    аз си купих, след цялото това друсане и брулене последните седмици, може да се случат нещата около 1.40

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
      пичове някой търгува ли usd/cad да каже мнение за тази двойка
      Аз повече няма да се обадя за нищо. Ще оставя специалистите техничари да ги видим тях. Аз накрая на годината ще покажа всичките си сделки, моите поне са реални ,а не на демо

Коментар

• пичове някой търгува ли usd/cad да каже мнение за тази двойка

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          Наречи го ФУНДАМЕНТАЛИСТ и не се занимавай повече с балъка...
          Балъче на някой от твоята рода може да казваш, но не и на мен. Не съм ти някои приятел на по чашка. Второ с това си изказване ми стана ясно какъв си

Коментар

• Отворих една къса при евро/паунд от 0.7324 с 47 писа плаващ стоп.
            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              я да обоб6тим сега ...влизаш оня ден някъде от 1,1280 като тръбиш че видиш ли било добре да си с големите които били къси в момента (фантазия съществуваща единственоо в твоя мозък ) пазара ти доказва това като те обрулва до 1.17 и въпреки 4е познавaeмoстa ти е нулева ти се появяваш и бълнуваш пак за какво се правело това и говориш за корелациии .. въпреки че ти като трейдър нямаш никаква познаваемост и законтря6 импулс ..какво ми дреме за какво се правело това или онова движение или пък кой какво правел като съм уловил движението ?? а ти направи точно обратното законтри импулс и те отнесе и през цялото време ти обясняваш защо било станало и еди какви си корелации и страхове и филми ...вместо да си подобриш познаваемоста ти говориш за сериозност ....само ще ти спомена нещо до което едва ли си достигнал все още това да си успешен трейдър няма нищо общо стова кой е напазара, паника ли има или няма корелация с нещо си или пък кой решил да изиграе някои си и т.н работата е там е в повечето случаи трябва да познаваш посоката ,да имаш някакъв вид познаваемост и тая познаваемост да я облечеш в обем стоп и лимит тъй че накрая на месеца или годината загубите в левово ,доларово ,или еврово изражение да са по малко от печалбите ...най лесно това се постига с познаване на посоката но когато пазара върви срещу теб и то с фигури а ти говориш за паника корелациии балъци и какво били намислили големите това те превръща във фантазьор живеещ в свои собствен свят ... ти нали беше къс със големите ..що не ги помоли да ти помогнат ...щот туй пак е измислен факт съществуващ единствено в твоята глава следващият път като решиш да се самохипнотизираш еи така за разнообразие погледни графиката

Ти да не ми светиш,че да знаеш каква ми е познаваемоста бе трейдърче. Такива като теб са ми ясни, спечелят няколко лева за кафе и вече мислят ,че са хванали господ за шлифера. Аз ако ти покажа познаваемостта ми само от лятото ще си изядеш ушите . Няма да споря с техник, то ми е ясно каква е твоята успеваемост, ти си при ония 90 процента зануляващи сметки. Не знаеш как се градят позиции и как се излиза от тях, то е лесно с сметка с 500 . Айде лапе ходи си гледай графиките, пожелавам ти да станеш поне милионер от тях

Коментар

я да обоб6тим сега ...влизаш оня ден някъде от 1,1280 като тръбиш че видиш ли било добре да си с големите които били къси в момента (фантазия съществуваща единственоо в твоя мозък ) пазара ти доказва това като те обрулва до 1.17 и въпреки 4е познавaeмoстa ти е нулева ти се появяваш и бълнуваш пак за какво се правело това и говориш за корелациии .. въпреки че ти като трейдър нямаш никаква познаваемост и законтря6 импулс ..какво ми дреме за какво се правело това или онова движение или пък кой какво правел като съм уловил движението ?? а ти направи точно обратното законтри импулс и те отнесе и през цялото време ти обясняваш защо било станало и еди какви си корелации и страхове и филми ...вместо да си подобриш познаваемоста ти говориш за сериозност ....само ще ти спомена нещо до което едва ли си достигнал все още това да си успешен трейдър няма нищо общо стова кой е напазара, паника ли има или няма корелация с нещо си или пък кой решил да изиграе някои си и т.н работата е там е в повечето случаи трябва да познаваш посоката ,да имаш някакъв вид познаваемост и тая познаваемост да я облечеш в обем стоп и лимит тъй че накрая на месеца или годината загубите в левово ,доларово ,или еврово изражение да са по малко от печалбите ...най лесно това се постига с познаване на посоката но когато пазара върви срещу теб и то с фигури а ти говориш за паника корелациии балъци и какво били намислили големите това те превръща във фантазьор живеещ в свои собствен свят ... ти нали беше къс със големите ..що не ги помоли да ти помогнат ...щот туй пак е измислен факт съществуващ единствено в твоята глава следващият път като решиш да се самохипнотизираш еи така за разнообразие погледни графиката
                Наречи го ФУНДАМЕНТАЛИСТ и не се занимавай повече с балъка...
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Личи че нямаш и понятие от сериозна търговия, а аз съм тръгнал с теб да споря.... И какво като има две фигури и то зелени. По принцип това се прави за да се накачат всички балаци на влака и да ги оберат. От четвъртък пазарите са в паника както виждаш USD/CHF пада тъй като слагат парите си на сигурно, а франка е в негативна корелация с EUR затова така се качи еврото, а не щото вашите индикатори и графики така са ви казали.
                  Pip master

Коментар

• Според мен причината за поскъпването на евро, франк и йена се дължи главно на паниката на пазарите причинена от Китайските данни и още тази седмицата ни предстои корекция.
                    http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Личи че нямаш и понятие от сериозна търговия, а аз съм тръгнал с теб да споря.... И какво като има две фигури и то зелени. По принцип това се прави за да се накачат всички балаци на влака и да ги оберат. От четвъртък пазарите са в паника както виждаш USD/CHF пада тъй като слагат парите си на сигурно, а франка е в негативна корелация с EUR затова така се качи еврото, а не щото вашите индикатори и графики така са ви казали.

Това че отричаш Техническия Анализ,не означава че той (анализа ) не съществува.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

аз паника никъде не виждам единствено ако има някаква паника тя е в твоята глава и твоята представа ...а пазара си е като всеки ден с някакви движения ... разбира се ако гледаше малко повече графиката а не дебнеше какво правят твоите приятели акулите щеше да забелижиш че имаш два яки зелени дневни бара в ЕУР/УСД а днес е третият зелен такъв ... има и други подсказки но за теб нямат значение тъй като ти не си ориентиран към такъв вид анализ ...ти дебнеш какви позиции заемат големите акули и тогава влизаш... само се чудя как така влизаш уж с големите на обяд в къса позиция а до довечера вече си назад с една фигура.. явно информацията ти от големите не е достатъчно достоверна или пък се е появил някои по голям и от твоите големи приятели и току виж прецакал и тях и теб ...ето тук се дънят вси4ки следовници на големи акули и китове ...никога не знаеш дали няма да се появи някои още по голям от тях и да наддава срещу тях с по големи ордери ...но такива са рисковете на глобалния пазар нали ... ето сега на тия нива 1,1377 седми4ният връх може би ще свали малко цената но в понеделник или по нататък е вероятно да има още по нагоре сега цената ще се замота около важното ниво аз пък мога да се поздравя с прогнозата си дет я дадох преди ден във форума на Желев че предстои атака на 1.14 нивото и то взе че качи 2 фигури ..разбира се това пак не ме блазни щото се занимавах с други неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan Goranoff Разгледай мнение
                          прогнозирам, че ще се кротне на около 1.17 - 1.18 - гаранция
                          затвори ли седмицата над 1.15 и 1.20 няма да го спре

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                            И на мен ми се привижда около 1.20 че и отгоре.
                            прогнозирам, че ще се кротне на около 1.17 - 1.18 - гаранция

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                              .....да е слънчево и без превалявания.....,шегувам се разбира се.....

А ми след днешното движение смятам че може да отиде до 1.24 или иначе казано сме започнали възходящ тренд.....

Успех.....
                              И на мен ми се привижда около 1.20 че и отгоре.

Коментар

• Всичко е сценарии, да се купува сега за да може септември да вдигнат лихвите и да не направи париритет,а да спадне до 1,08[/QUOTE]

И на мен ми минава нищо такова през главата.

Коментар

Working...
                                X