IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=bvg;1059864102]
    Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение

Всичко зависи от решението на ФОМС за лихвите

тях ги дебнете, дотогава всички анализи важат след това, ако ги променят сме надолу, ако ли не долара пада.
    Води се по основния цикъл,временната волоатилност може единствено да те обърка.
    Далече сме още от върха на цикъла 0,80 долара за едно евро.

Коментар

• [QUOTE=driverf1;1059864075]
      Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

И аз смятам че е за нагоре.....,като че ли корекцията му приключи.....
      Всичко зависи от решението на ФОМС за лихвите

тях ги дебнете, дотогава всички анализи важат след това, ако ги променят сме надолу, ако ли не долара пада.

Коментар

• [QUOTE=hemilio;1059863958]
        Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
        Анализатори на UBS заявиха, че очакват двойката EUR/USD да се понижи до 1.05 в рамките на три месеца. В момента двойката се търгува около 1.1290.

Хубав индикатор са тези,трябва да се купува

И аз смятам че е за нагоре.....,като че ли корекцията му приключи.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• [QUOTE=bingo;1059863950]Анализатори на UBS заявиха, че очакват двойката EUR/USD да се понижи до 1.05 в рамките на три месеца. В момента двойката се търгува около 1.1290.

Хубав индикатор са тези,трябва да се купува
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• EUR/USD на 1.05 до 3 месеца, прогнозират от UBS

Анализатори на UBS заявиха, че очакват двойката EUR/USD да се понижи до 1.05 в рамките на три месеца. В момента двойката се търгува около 1.1290.

А на нас какво ни остава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Тази седмица е адски шантава, когато си обявя позицията , то гризвам дървото(единият път малка загуба, другият почти целият плаващ стоп). А когато не ги обявя и излизат при това доста точно(едната изскарах малка печалба, сега пак има отворена и е на печалба, като времето ще покаже дали ще е голяма или малка печалбата).
              Чак се чудя дали въобще да продъжавам да ги обявявам или да си взема мала почивка с обяваването им.
              Сега пак съм къс при евро/паунд и се надявам този път да вземе да пробие долната линия на ББ на 4 часова графика.
              Успех на всички
              и при мен се получава същото когато си обявя позицията та си мисля да не би брокерите да четат форума и да ни манипулират котировките за да ни удрят стоповете

Коментар

• Тази седмица е адски шантава, когато си обявя позицията , то гризвам дървото(единият път малка загуба, другият почти целият плаващ стоп). А когато не ги обявя и излизат при това доста точно(едната изскарах малка печалба, сега пак има отворена и е на печалба, като времето ще покаже дали ще е голяма или малка печалбата).
                Чак се чудя дали въобще да продъжавам да ги обявявам или да си взема мала почивка с обяваването им.
                Сега пак съм къс при евро/паунд и се надявам този път да вземе да пробие долната линия на ББ на 4 часова графика.
                Успех на всички

Коментар

• Аз не мога да повярвам че не удари фибо 38.2 на 1.1810 ама нищо на следващия импулс е просто задължително ако има такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    Защо спорите за глупости? Нито само с фундаментален, нито само с технически анализ може да играе. Ако не можеш да използваш и двата типа анализи и да балансираш между тях, ще изяждаш през определено време дръвцето
                    Техническия анализ си е по-конкретен за къси, но ако играеш с дълги позиции, по-добре да гледаш и фундаменталния. Абе направо си е задължително ама айде . Но както казваш и двата са важни за стратегията

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      За 90% от движенията имат отговор, но когато стана USD/CHF 0.78 -2011 год - технически никой не каза нищо! И защо, защото такова чудо го нямаше в ни една графика!
                      Защо спорите за глупости? Нито само с фундаментален, нито само с технически анализ може да играе. Ако не можеш да използваш и двата типа анализи и да балансираш между тях, ще изяждаш през определено време дръвцето

Коментар

• Първоначално изпратено от spark Разгледай мнение
                        Знаете ли да има мобилна платформа за Windows phone на metatrader ?
                        Виж Алпари или FXDD.
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Знаете ли да има мобилна платформа за Windows phone на metatrader ?

Коментар

• Техническия Анализ

Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            Това че отричаш Техническия Анализ,не означава че той (анализа ) не съществува.....
                            За 90% от движенията имат отговор, но когато стана USD/CHF 0.78 -2011 год - технически никой не каза нищо! И защо, защото такова чудо го нямаше в ни една графика!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Ти да не ми светиш,че да знаеш каква ми е познаваемоста бе трейдърче. Такива като теб са ми ясни, спечелят няколко лева за кафе и вече мислят ,че са хванали господ за шлифера. Аз ако ти покажа познаваемостта ми само от лятото ще си изядеш ушите . Няма да споря с техник, то ми е ясно каква е твоята успеваемост, ти си при ония 90 процента зануляващи сметки. Не знаеш как се градят позиции и как се излиза от тях, то е лесно с сметка с 500 . Айде лапе ходи си гледай графиките, пожелавам ти да станеш поне милионер от тях
                              пак се вкарваш във фантазиии ама нейсе ...щом така ти е е по удобно да се чувстваш ок тъй да бъде ...поглеждай чат път графиките да се светваш от време на време накъде е курса ...и поглеждай от време на време ден или нощ е
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                аз си купих, след цялото това друсане и брулене последните седмици, може да се случат нещата около 1.40
                                а къса?

Коментар

Working...
                                X