IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Boyan Ivantchev Разгледай мнение
    Колеги здравейте. Благодаря на всички, които попълниха тази Анкета.
    1.От 1993 г. съм на всякакви пазари и никога не съм наричал мои колеги "морски свинчета". Много е грубо това, което пишете и би следвало да се извините. Имам много приятели - брокери, дилъри и трейдъри - попълнили анкетата и това е обидно за тях. Поведенческите финанси и невроикономиката са доказателствени и използват множество експерименти и изследвания. Така се създават поведенчески модели в условия на риск и неопределеност и се прогнозира ирационалното поведение.
    2.Целта на анкетата, както писах в началото, е да допълни мои изследвания с ядрено магнитен резонанс на централната нервна система и нейната активация при решения с реални и хипотетични пари. Пейпърът ще бъде публикуван на английски в съавторство с медицинско лице с профил образна диагностика.

Значи е обидно за Вашите приятели да попълват АНКЕТАТА.....,затова се обръщате към нас.....БРАВО.....

Да си дойдем на темата.....,очаквам че евро/долар ще се качи до 1.15.....и от там към тест на върха от миналата седмица.....
    Last edited by driverf1; 02.09.2015, 15:10.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Относно Анкета

Колеги здравейте. Благодаря на всички, които попълниха тази Анкета.
      1.От 1993 г. съм на всякакви пазари и никога не съм наричал мои колеги "морски свинчета". Много е грубо това, което пишете и би следвало да се извините. Имам много приятели - брокери, дилъри и трейдъри - попълнили анкетата и това е обидно за тях. Поведенческите финанси и невроикономиката са доказателствени и използват множество експерименти и изследвания. Така се създават поведенчески модели в условия на риск и неопределеност и се прогнозира ирационалното поведение.
      2.Целта на анкетата, както писах в началото, е да допълни мои изследвания с ядрено магнитен резонанс на централната нервна система и нейната активация при решения с реални и хипотетични пари. Пейпърът ще бъде публикуван на английски в съавторство с медицинско лице с профил образна диагностика.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        Бихте ли споделил информация за тоба научно изследване? Звучи интересно.
        Като например каква е темата и целта на изследването, каква мотодология е използвана, някакъв линк евентуално?

Мислиш ли че някой ще ти даде такава информация.....,опитват се да ни използват като морски свинчета.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Боян Иванчев Разгледай мнение
          Колеги, моля всички които са работили с демо сметки на капиталов/валутен пазар и след това на реалните пазари да попълнят анкетата. Необходима ми е за научно изследване, което правих с фунционален ядрено магнитет резонанс с доброволци. Достатъчният брой попълнени анкети ще допълнят изводите, които вече имам.
          Това е линкът:

https://docs.google.com/forms/d/1tMK...vM1rQ/viewform

МОже да се попълни ипрез моят профил във фейс.

Поздрави,

Боян
          Бихте ли споделил информация за тоба научно изследване? Звучи интересно.
          Като например каква е темата и целта на изследването, каква мотодология е използвана, някакъв линк евентуално?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            Пробвам се с един дълъг евро/паунд от 0.7320 с плаващ стоп 47 пипса.
            Успех на всички
            Тоз успех си го дръж за себе си - ще ти трябва

Коментар

• Пробвам се с един дълъг евро/паунд от 0.7320 с плаващ стоп 47 пипса.
              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                При ЕУР/УСД 1.12 по всяка вероятност ще се окаже стабилна подкрепа за дълги с цел 1.14
                Логика има - но (технически)сигнал няма!Фундамента е налице:

Китай запускает обратное QE на $1 трлн?

...Получается, что, если весь рынок керри-трейд с юанем будет уничтожен, Китаю придется ликвидировать соразмерный объем резервов, для того чтобы сохранить контроль над валютой.

Но если Китай ликвидирует $1 трлн резервов, то это означает эффективную компенсацию 60% QE3.

Таким образом, учитывая еще и влияние использования резервов на ставки гособлигаций США, Китай запустил настоящее обратное количественное смягчение просто в эпическом масштабе.
                http://www.vestifinance.ru/articles/61741

фед нямат избор и са длъжни да отговорят подобаващо с QE3,който при сегашните ставки ще е значи евро/долар над 1.3000.За повишение на лихвите никой освен третораздрядници като Фишер,не говори, защото никой не желае да умира лесно!
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• При ЕУР/УСД 1.12 по всяка вероятност ще се окаже стабилна подкрепа за дълги с цел 1.14

Коментар

• Първоначално изпратено от Боян Иванчев Разгледай мнение
                    Колеги, моля всички които са работили с демо сметки на капиталов/валутен пазар и след това на реалните пазари да попълнят анкетата. Необходима ми е за научно изследване, което правих с фунционален ядрено магнитет резонанс с доброволци. Достатъчният брой попълнени анкети ще допълнят изводите, които вече имам.
                    Това е линкът:

Поздрави,

Боян
                    Кво?

Коментар

• Анкета демо и реална търговия

Това е линкът:

Поздрави,

Боян

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        Развитието на флага на дневна не е завършено, според мен. Първо ще тества отново съпротивата на 139.
                        Колега EUR/GBP ли гледаш, нещо не се връзва това което пишеш.....къде го видя този флаг на дневна и ако си го видял ще ми е много интересно да видя как го чертаеш..."съпротива на 139"????

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Много интересно се получава при евро/паунд-а
                          1. Дневна е за надолу.
                          2. На 4 часова которовката е при долната линия на ББ
                          Така че според мен Понеделник ще тръгне малко надоре и Вторник щеп пордължи да пада.
                          Ако взимам нещо за сега ще еза надолу и ще гледам да уситксам да не отварям Понедeлник.
                          Успех на всичи
                          Развитието на флага на дневна не е завършено, според мен. Първо ще тества отново съпротивата на 139.
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Много интересно се получава при евро/паунд-а
                            1. Дневна е за надолу.
                            2. На 4 часова которовката е при долната линия на ББ
                            Така че според мен Понеделник ще тръгне малко надоре и Вторник щеп пордължи да пада.
                            Ако взимам нещо за сега ще еза надолу и ще гледам да уситксам да не отварям Понедeлник.
                            Успех на всичи
                            Last edited by Novakat; 30.08.2015, 11:43.

Коментар

• [QUOTE=bvg;1059864102]
                              Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение

Всичко зависи от решението на ФОМС за лихвите

тях ги дебнете, дотогава всички анализи важат след това, ако ги променят сме надолу, ако ли не долара пада.
                              Анализатори на TD Securities отложиха във времето очакванията си за момента на повишение на основната лихва от централната банка на САЩ (FED) до март 2016 г. спрямо предишната си прогноза за септември. Като причина за това те посочват последните сътресения на глобалните фондови пазари. „Въпреки че FED не се влияе директно от състоянието на фондовите пазари при вземане на решенията си за лихвените нива, последните сътресения на китайските пазари със сигурност ще усложнят решението на срещата през септември

Коментар

• [QUOTE=driverf1;1059864075]
                                Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

И аз смятам че е за нагоре.....,като че ли корекцията му приключи.....

И аз си държа дългите позиции

Коментар

Working...
                                X