IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    За тези, които търгуват на спота:
    Май идва времето за дългосрочна покупка на южноафриканския ранд. Според мене ще има грандиозно пропадане на тази двойка. Само че дали преди това ще има още покачване и кога ще стане това, дали след седмица, месец или повече, не мога да кажа. Не съм ясновидец.
    И едно предупреждение. Тази двойка е изключително коварна, тя е подходяща за хора с много пари. Или за много много дребен вход.
    Това не е съвет за търговия, просто си казвам мнението. Да не вземе после някой да плаче, че съм го подвел! Но съм убеден, че могат да се направят много добри пари.
    За голямо съжаление аз не мога да го изтъргувам. Твърде сложно е, да не кажа невъзможна покупката на ранд кеш. Поне за мене.
    Успех!

Доне здравей.....,направи едно изключение да търгуваш ранд-а на форекс.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• USD/ZAR - 13.84

За тези, които търгуват на спота:
      Май идва времето за дългосрочна покупка на южноафриканския ранд. Според мене ще има грандиозно пропадане на тази двойка. Само че дали преди това ще има още покачване и кога ще стане това, дали след седмица, месец или повече, не мога да кажа. Не съм ясновидец.
      И едно предупреждение. Тази двойка е изключително коварна, тя е подходяща за хора с много пари. Или за много много дребен вход.
      Това не е съвет за търговия, просто си казвам мнението. Да не вземе после някой да плаче, че съм го подвел! Но съм убеден, че могат да се направят много добри пари.
      За голямо съжаление аз не мога да го изтъргувам. Твърде сложно е, да не кажа невъзможна покупката на ранд кеш. Поне за мене.
      Успех!

Коментар

• Гледай юана - сещай се австралиеца(също и за киви около 5500)! 60-та фигура на месечна с евентуални дребни подскоци...

ПС:Сваляне на лихвите от RBA и RBNZ също ще помогне!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В нечия кристална топка, няма ли нещо за австралиеца ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            Ама са майстори - от вренето на Нерон, друг прийом не използват.... Императорът "Гейзер" в 63/64 г. за пръв път девалвира денара ... и империята полека-лека отплава в канала на историята...
            Е айде сега - тълпите налапаха голата кука,а ти се опитваш да ги откачаш!

"So we are at a time where people can really take advantage of
            this. And what we want to do is to send a message that if you
            are having problems with your mortgage, and even if you're
            not and you just want to save some money, you can go to
            MakingHomeAffordable.gov – and the way the web site is
            designed, you can plug in your information and immediately
            find out whether or not you are potentially eligible for one of
            these – one of these mortgage refinancings.

BARACK OBAMA, A.D. 2009

"[C]reditors were demanding repayment in full, and it would
            have been humiliating for those to whom the demands were
            addressed to diminish their credit by failing to make full
            payment. So at first people dashed about, begging for
            assistance…The glut of property on offer caused a collapse in
            prices; the more heavily people were in debt, the more
            difficulty they found in selling…Financial ruin brought with it
            an abrupt decline in status and reputation,
            until [Tiberius]
            Caesar came to the rescue: a hundred million sesterces were
            made available through banks, and loans were offered for
            three years free of interest."

TACITUS, A.D. 33
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• М-да.... жабарската школа в атака - боклуците освен печатане на пари и девалвация друга не знаят... 2000 години традици в това упражнение...

Ама са майстори - от вренето на Нерон, друг прийом не използват.... Императорът "Гейзер" в 63/64 г. за пръв път девалвира денара ... и империята полека-лека отплава в канала на историята...

Коментар

• Вчера по време на пресконференцията на Драги ми е думнал плаващият стоп на загуба. като е изщло почти цялата печалба от предишната поръчка.-80 стотинки съм на кяр тази седмица - както с еказва нщма дори за баничка с боза .
                Сега стоя и гледам от страни мача .
                Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                  Смятах че ще пада до 1.11.....,но видяхме ниво 1.10869.....,предполагам че това му беше движението надолу.....

Днес ще си покаже посоката след NFP

Коментар

• Смятах че ще пада до 1.11.....,но видяхме ниво 1.10869.....,предполагам че това му беше движението надолу.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      От доста време не съм влизала в темата тук и ми е много забавно да чета мненията. Само преди няколко месеца, мненията бяха, че Еврото ще падне под 1 за долар, а сега се говори масово за поскъпване.
                      адаптация към пазара или напълно погрешна представа за пазара ..
                      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

От доста време не съм влизала в темата тук и ми е много забавно да чета мненията. Само преди няколко месеца, мненията бяха, че Еврото ще падне под 1 за долар, а сега се говори масово за поскъпване.
                        Пък аз помня, че 2009 се говореше масово, че е дошъл краят на долара.
                        Колежке, на приказките на този и онзи кой се връзва?

Просто корекция. Паритет ще видим, но още няколко месеца ще сме в корекция.
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• След като вчера ми затвори на 20 писпа на печалба дългите при евро/паунд, днес реших да отворя нова дълг аот 0.7349 с 47 писпа плаващс топ , целта е пробив на 0.74 .
                          Успех на всички

Коментар

Колежке,всяко нещо с времето си.....
                            Джеси Ливърмор

Коментар

Масово....................по скоро тук там..по коледа стават чудеса!

Коментар

• От доста време не съм влизала в темата тук и ми е много забавно да чета мненията. Само преди няколко месеца, мненията бяха, че Еврото ще падне под 1 за долар, а сега се говори масово за поскъпване.

Коментар

Working...
                                X