IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    този линк е активен току що го проверих
    http://www.varchevbrokers.com/%D0%B1...8%D1%82%D0%B5/

все верни неща, но не са достатъчни само те.
    Но много от тях ми пават на стила на търговия

Коментар

този линк е активен току що го проверих

Интересна статия.....,най-лошото е че винаги се пише при свършил момент (приключило събитие.....).....

Гледам че евро/долар-а тръгна към корекция.....и смятам че може да падне до 1.1200.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• този линк е активен току що го проверих
        Вся Власть Советам

Коментар

Бивш Merrill Lynch Forex Trader разкрива

Последната (и единствена) възможност за печалби е Forex пазара. Налице е тази голяма лъжа в която стотици Forex трейдъри вярват. "Форекс пазарът е най-ликвидния пазар в света и поради това не може да бъде манипулиран". Това е погрешно. Вие и аз сме малки риби, които се конкурират с много, много по-големи акули, които познават водите по-добре от теб. Merrill Lynch е само една от осемте фирми на Wall Street в които съм работил. Има цели екипи чиято работа е да мамят системата. Те са едни от най-силните умове в света и от най-добрите университети в света. Трябва да се приеме, че не можете да ги победите. Затова трябва да се придържаме към прости ежедневни сделки, които да развиваме в продължение на дни, седмици, а понякога и месеци.

Вие и аз сме малки риби, които се конкурират с много, много по-големи акули, които познават водите по-добре от теб. Merrill Lynch е само една от осемте фирми на Wall Street в които съм работил. Има цели екипи чиято работа е да мамят системата. Те са едни от най-силните умове в света и от най-добрите университети в света

Грешка 404 дава на Варчев.....,да не са го подгонили големите акули.....и той е подвил опашка.....?
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
            адаптация към пазара или напълно погрешна представа за пазара ..
            Или по-скоро манипулация на пазара. Интереса на големите е да създават лъжливи очаквания у дребните играчи.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Бивш Merrill Lynch Forex Trader разкрива

Последната (и единствена) възможност за печалби е Forex пазара. Налице е тази голяма лъжа в която стотици Forex трейдъри вярват. "Форекс пазарът е най-ликвидния пазар в света и поради това не може да бъде манипулиран". Това е погрешно. Вие и аз сме малки риби, които се конкурират с много, много по-големи акули, които познават водите по-добре от теб. Merrill Lynch е само една от осемте фирми на Wall Street в които съм работил. Има цели екипи чиято работа е да мамят системата. Те са едни от най-силните умове в света и от най-добрите университети в света. Трябва да се приеме, че не можете да ги победите. Затова трябва да се придържаме към прости ежедневни сделки, които да развиваме в продължение на дни, седмици, а понякога и месеци.

Вие и аз сме малки риби, които се конкурират с много, много по-големи акули, които познават водите по-добре от теб. Merrill Lynch е само една от осемте фирми на Wall Street в които съм работил. Има цели екипи чиято работа е да мамят системата. Те са едни от най-силните умове в света и от най-добрите университети в света

Вся Власть Советам

Коментар

• Смятам да си направя една по-голяма почивка и да не отварям до Вторник.
                От сутринта до сега 3 различни сигнала ми дава и ако трябваше да влзиам то трябваше да е за 20-тина писпа.
                Така че ще изчкам да се наиграе и другата седмица пак ще се пробвам.
                Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Думна ми стопа, така че до утре съм пас.
                  Ще гледам с интерес играта.
                  Успхе на всички

За сега евро/долар реинджи между 1.1150-1.1230.....,да видим утре накъде ще избие.....,аз съм за дълги,но ме притеснява дневната графика.....
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Думна ми стопа, така че до утре съм пас.
                    Ще гледам с интерес играта.
                    Успхе на всички

Коментар

• Влезнах в една малка дълга при евро/паунд от 0.7303 с плаващ стоп 47 пипса.
                      Успе на всички

Коментар

Тази седмица смятам пак да се пробвам с дълги при евро/паунд.
                        Но ще гледам да съм лако по-предпазлив във входа, защото в момента е на едно доста деликатно ниво . Близо е до предишните върхове който го спораха - 0.7370, 0.7395 ,, 0.7420 .
                        А моята стратегип с плаващитя стоп може и да не е много удачна в този случай.
                        Но до Вторник има още време и тепърва ще го мисля .
                        Успех на всички
                        Тази седмица отсъства всякакъв фундамент, дето се казва номера на обувките си няма да хванем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                          Успех и на теб! Макар да си мисля, че за решение все още е много рано.
                          Да почне седмицата, тогава е по-добре да се решава.
                          За мен също е интересна тази двойка.............................
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Тази седмица смятам пак да се пробвам с дълги при евро/паунд.
                            Но ще гледам да съм лако по-предпазлив във входа, защото в момента е на едно доста деликатно ниво . Близо е до предишните върхове който го спораха - 0.7370, 0.7395 ,, 0.7420 .
                            Успех на всички
                            Успех и на теб! Макар да си мисля, че за решение все още е много рано.
                            Да почне седмицата, тогава е по-добре да се решава.
                            http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Тази седмица смятам пак да се пробвам с дълги при евро/паунд.
                              Успех на всички

Коментар

• hei 1.25 e\s ot tuk nasetne

Коментар

Working...
                                X