IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За днес очаквам евро/долар-а да отскочи до 1.15ХХ.....

Успех.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      тука има там нема а ей там свети маржина

Ще свети за този който няма стратегия и влиза ей така.....,за спорта и не използва стопове.....

Успех.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Решение на FOMC относно лихвените нива

Прогноза- <0.50%

Коментар

• тука има там нема а ей там свети маржина
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Нима играта на лотария се счита за професия!? Ако имаш някакви разчети за издръжка от форекс(без "доверително управление"), можеш ли да ги споделиш?Желателно е периодът да не е по-малък от 5 години и нормалните житейски БГ-потребности на 1 човек = 5000 лева/месец.....

И каква игра на лотария е форекс-а.....?
            Кажи ми че нещо немога да се сетя.....
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              с акаунт 500$ едва ли може да се поддържа стандарт на живот.
              Нима играта на лотария се счита за професия!? Ако имаш някакви разчети за издръжка от форекс(без "доверително управление"), можеш ли да ги споделиш?Желателно е периодът да не е по-малък от 5 години и нормалните житейски БГ-потребности на 1 човек = 5000 лева/месец.....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Стоуни,ако разбираш руски - поне подписа ти ме навежда на подобни мисли - изгледай филма и ще разбереш,че линка Варчев е пълна тъпотия

Михаил Леонтьев. Слишком откровенно о экономике США! - https://www.youtube.com/watch?v=YrwCP8R_OP0

Скоро цялата комарджийска индустрия ще изчезне ненадейно както и се появи в началото на 2000-та година! Затуй не дръж акаунт повече от 500 долара....
                Колега. може да сте по-информиран от мен, но с акаунт 500$ едва ли може да се поддържа стандарт на живот.

Коментар

• Архитекте скъсяваш ли ДАКС-ито?

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                    Кое прави достигането на 0,77 толкова почти сигурно?

Може би средната на Б.Б. на месечна графика.....
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                      До 0.77 почти е сигурно, че ще стигне. За по-нагоре не знам...
                      Кое прави достигането на 0,77 толкова почти сигурно?
                      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                        Според мен най много да направи още едно падане до 0.7150 (но не е сигурно).....,и след това на север с цел 0.79-0.80.....

Успех.....
                        До 0.77 почти е сигурно, че ще стигне. За по-нагоре не знам...
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Много интересна седмица идва, като гледам календара.
                          А като погледнах графиакта на евро/паунд и се чудя дали ще продължи да се качва и да пробие 0.74 или .....
                          Надявам се ако има пробив да е преди ФЕД, че там ще е кърваво и мътно.
                          Успех на всички

Според мен най много да направи още едно падане до 0.7150 (но не е сигурно).....,и след това на север с цел 0.79-0.80.....

Успех.....
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Много интересна седмица идва, като гледам календара.
                            А като погледнах графиакта на евро/паунд и се чудя дали ще продължи да се качва и да пробие 0.74 или .....
                            Надявам се ако има пробив да е преди ФЕД, че там ще е кърваво и мътно.
                            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                              този линк е активен току що го проверих
                              http://www.varchevbrokers.com/%D0%B1...8%D1%82%D0%B5/
                              Стоуни,ако разбираш руски - поне подписа ти ме навежда на подобни мисли - изгледай филма и ще разбереш,че линка Варчев е пълна тъпотия

Михаил Леонтьев. Слишком откровенно о экономике США! - https://www.youtube.com/watch?v=YrwCP8R_OP0

Скоро цялата комарджийска индустрия ще изчезне ненадейно както и се появи в началото на 2000-та година! Затуй не дръж акаунт повече от 500 долара....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Евро/долар-а проби върха от 1-ви септември.....и според мен се насочва към следваща цел:1.15ХХ.....
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X