Обаче ще бъде подмината тази "малка гара" идната седмица, понеже фед не оправдаха очакванията на повечето инвеститори и следва доларът да бъде продаван сега...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗащо тогава качи до 1.1440 и 1.1460 ?
По скоро на 1.1350 имаше някаква подкрепа,а 1.1416 го премина като малка гара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеЗащото на 1.1350 и 1.1416 има силни съпротиви и като цяло основният тренд е мечи.Бичият тренд започнал от март месец е прекалено слаб и прилича по-скоро на корекция.
По скоро на 1.1350 имаше някаква подкрепа,а 1.1416 го премина като малка гара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСамо ми е интересно,защо така се обезцени еврото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСамо ми е интересно,защо така се обезцени еврото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеОчаквам откат на юг................................................................
Браво колега,очакванията ти се материализираха.
Успех на всички.Last edited by Novakat; 19.09.2015, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеМисли те ли че евро/долар ще премине над 1.15 ?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеОцеляхте ли
О,и още как...,днес реших да се закача за малко на дълги на евро/долар и спечелих,вярно малко пипсове,но все пак съм на печалба.
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеще имаме големи движения довечера. и те ще бъдат доста опасни
Мисли те ли че евро/долар ще премине над 1.15 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМоже да е нещо символично.....,но валатилността ще бъде голяма.....
ще имаме големи движения довечера. и те ще бъдат доста опасниhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениегледам 3 сайта и там прогнозата е 0.25%
Може да е нещо символично.....,но валатилността ще бъде голяма.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПрогноза- <0.50%
Коментар
Коментар