еврото като че ли заспа днеска , затишие преди бурия sagt niemand nix GBP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемладежи, батьо ви пророкува 1,34, Мамун оня дълъг кабел отпреди 2месеца светна зелено да го ева
Коментар
-
Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнениеА защо не?
След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAUБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗлото убу, ама платината що ???
След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAUYou got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИзпущиха злотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Реде, издирват те нещо
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5683711¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
Коментар
Коментар