IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еврото като че ли заспа днеска , затишие преди бурия sagt niemand nix GBP
    Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
      младежи, батьо ви пророкува 1,34, Мамун оня дълъг кабел отпреди 2месеца светна зелено да го ева
      е то хубаво ама първо през 1.3010

Коментар

• Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнение
        А защо не?
        След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
        Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
        Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAU
        Ъхъ, дълга платина късо зло. Влязох на последния паритет. Загубата беше по голяма де. Почти съм в парите вече.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Злото убу, ама платината що ???
          А защо не?
          След юли 2011, платината трайно слезе под цената на златото.
          Aвгуст 2012 -> XAUUSD = $1620 > XPTUSD = $1397 -> разлика от 16% в полза на златото.
          Надявам се, че не търгуваш корелация XPT><XAU
          You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
          Know when to walk away and know when to run

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Изпущиха злото
            Злото убу, ама платината що ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Целта беше да се оберат стоповете занадолу!
              Аз прибрах половината на 3050, че ме достраша. А другата част ми удари стопа на 3090!
              chef

Коментар

• младежи, батьо ви пророкува 1,34, Мамун оня дълъг кабел отпреди 2месеца светна зелено да го ева

Коментар

• Петроля и той яко надолу.
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Изпущиха злото

Коментар

• Сега вече си ме уважиха
                      Стига толкова за тази седмица.

Коментар

• Тато, Тато., не си купи 1/2 евра ей сега щеше пак да ги вземеш. и цената да тие не 1.3098 а щеше да е 1.3130+

Коментар

• Реде, издирват те нещо
                          http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5683711
                          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Чунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
                            Не си прав ако отвориш няколко годишни отчета на дадена фирма и ги анализираш можеш да придобиеш на 95% точна информация за фирмата. Фирма която няма дълготрайни активи или не ги обновява , я пиши бегала. това е само едно от нещата. Гледаш вземания по години, задължения по години как се променят, гледаш, приходи по групи, , и разходи по групи. Още от 1992 г в БГ има програмен продукт в който като въведеш данните от ГФО и ти прави пълен анализ на фирмата с всички коефициенти. ликвидност, задлъжнялост, рентабилност и т.н и т.н

Коментар

• Хахаха,тия хорица странно защо на първо четене не ми взеха стопа
                              Да видим на второ как ще е.....

Коментар

• buy , buy buy ...98.9X
                                аре над 100 днеска

Коментар

Working...
                                X