А бе в 19,30 мистер Бернанке ще приказва ... какво ли ще замъти ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеа
леко,превъзбудени ви чета
Мечка,Фнимателската.туй не ти е злотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПожелавам ти черното 'айверче и направо върху луканката да го мажеш
П.П. Днес Пазаро е специфичен и ще имаме отново гап в понеделник ( за 5-та поредна седмица сякаш ), което означава, че валутната война текна яко.
Умната и си мисли за хайверчето
Важното е да не остана гладенВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАко ми праснат стоппрофита на 1,3090 ще са пържоли,ако ми се изпълни таргета от 1,2940 ще има и за черно 'айверче
П.П. Днес Пазаро е специфичен и ще имаме отново гап в понеделник ( за 5-та поредна седмица сякаш ), което означава, че валутната война текна яко.
Умната и си мисли за хайверчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
По-евтино ще ти излезе през една офшорка да се мушнеш и да минеш кат' външен инвеститор - тогава БГ-станското законодателство ще бди над тИбя кат' Лъвица, понеже си "чужденец".
Ориентирай съм Кипър ( ЮКей - посланникът ) или Вирджински острови ( франсе или хамериканския посланник ).
Въпрос на регистрация и не ми пращай бутилки по пощата - 'ноу те моля, че все ме изненадвате така "гадно"
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНуфряк,
тудей с пържоли ли мажеш филията или маргарин, бря?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНуфряк,
тудей с пържоли ли мажеш филията или маргарин, бря?
Цунки бре сладурчо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениезатова има търговси регистър за да можеш да проучиш фирмите и да не правиш глупости. Отделно по време на криза, се искат банкови гаранции, акредитиви, инкасови плащания и новите клиенти се гледат под лупа. зависи и за колко пари става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПроблемацията е, че в моя случай има умишлен фалит на фирмаджия. За такъв по света се лежи с години. А в БГ, даже не можеш и да го докажеш лесно. Няма никаква съдебна практика От там нататък, аз съм съгласен да има фалит за физическо лице, защото сега го товарят като магаре, без никакво право да се защити. Естествено, за умишлен фалит - бързо в панделата - и така
Коментар
Коментар