Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКазах за мен - зелена свещ = подарък
Ре SELL @ 1.3140 още половин лот , да видимНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеконтрели има ли ощеНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение+1
Затва спортистите са добри трейдъри - тъпи и упорити.
И аз съм тъпФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЕдва ли ти е било смешно като стигна до почти 127...
Между другото - очакванията са за 136...
нали виждаш.кога прописах то е ясно,че гледах,УМНОИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
ти си си виновен по дефолт
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеровиш май...а, КОСМАРЛАК
искаш да ме навреш мене,виновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемайтапя се де
не се заяждам разсмяхте ме с котара и ви влязох в ритъма
Между другото - очакванията са за 136...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеда позная лЕ
пеунишки голф тройка
искаш да ме навреш мене,виновенИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА шамари зад врата?
Я по кротко,че днес ми е тръгнало тъй-сабалям ошамарих един дето му беше залепнала ръката на клаксона,докато съпругата ми сваляше детето от детското столче от колата
трябва да си носиш винкел за ситуацииИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
да позная лЕ
пеунишки голф тройка
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА шамари зад врата?
Я по кротко,че днес ми е тръгнало тъй-сабалям ошамарих един дето му беше залепнала ръката на клаксона,докато съпругата ми сваляше детето от детското столче от колата
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда ви спретна един конкурс за най голям,ТЪПАНАР
контрелите ви с контрели
Я по кротко,че днес ми е тръгнало тъй-сабалям ошамарих един дето му беше залепнала ръката на клаксона,докато съпругата ми сваляше детето от детското столче от колатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеИма ли значение какво ще ти отговоря, освен ако не търсиш издребняване с цел заяждане - така или иначе си се хванал
не се заяждам разсмяхте ме с котара и ви влязох в ритъмаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетая, титанична мисъл, ся може да я обсъдим
вече ми е широко около вратлето.с две думи...закъснях даже ама то е щото не съм толкова тъп.а ти се правиш на по уменПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар