IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казвал съм го и пак ще го кажа 99 % от закачките в тая тема идват от там , че
    всеки си гледа неговия таймфрейм и неговите индикатори
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• И ся ко? Златото 4% нагоре, среброто 5, Индексите процент Ни атентати, ни земетресения ги ловят тези

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        Избързал си с входа
        тая, титанична мисъл, ся може да я обсъдим
        вече ми е широко около вратлето.с две думи...закъснях даже ама то е щото не съм толкова тъп.а ти се правиш на по умен
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ...таз ситуацийка я хортуват > shortsqueeze......

Коментар

• А да и съпротивата не е е 31.60....а 31.75 .....точно там се пресичат ема 15 и 5 на седмична.....внимаваи ....днес наистина ' ще е опасно но не от друго а от 31.75.....но да не ти пука ....ударен стоп не е е болка а информация....дръж си тренда винаги и нямаш проблем с мисленето....също съм прост....не може само да се печели понякога и се губи
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• да ви спретна един конкурс за най голям,ТЪПАНАР
              контрелите ви с контрели
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Мислиш ли.....необичам да мисля ....Маранди е по мисленето и по фразите.Винаги съм казвал колкото си по глупав си по добър треидър.....защото спазваш правилата....А умните все много четат ...елиат вълни диамаанти и хиляди глупости....и накрая се Опетлават.Затова тои въсхвалява треидарите......защото е много много далече от истината.....
                Нал виждаш, че съм се писал Прост
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Мислиш ли.....необичам да мисля ....Маранди е по мисленето и по фразите.Винаги съм казвал колкото си по глупав си по добър треидър.....защото спазваш правилата....А умните все много четат ...елиат вълни диамаанти и хиляди глупости....и накрая се Опетлават.Затова тои въсхвалява треидарите......защото е много много далече от истината.....
                  +1
                  Затва спортистите са добри трейдъри - тъпи и упорити.
                  И аз съм тъп
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Казах за мен - зелена свещ = подарък
                    Ре SELL @ 1.3140 още половин лот , да видим
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Мислиш ли.....необичам да мисля ....Маранди е по мисленето и по фразите.Винаги съм казвал колкото си по глупав си по добър треидър.....защото спазваш правилата....А умните все много четат ...елиат вълни диамаанти и хиляди глупости....и накрая се Опетлават.Затова тои въсхвалява треидарите......защото е много много далече от истината.....

Коментар

много малка корекцяа направи под 31.60....което ме навежда на дълги ...да видим ...държа тренда ако ще и да ме отнесе.....божа работа
                        Въпреки, че не четеш новини, днес ще има "Събеседник по желание", та доста ще се друса. Като се съчетае със златото, бомбите и новините в САЩ...

ПП: Пак се заиграха със златото
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• много малка корекцяа направи под 31.60....което ме навежда на дълги ...да видим ...държа тренда ако ще и да ме отнесе.....божа работа

Коментар

• the wall > 1,3141 ........TATO style

....3 ят път ша го отнесе

Коментар

• Честито ново кретично ниво и нов връх....но 31.60 е отгоре ...давидим ще имали ипулс през него

Коментар

• контрели има ли още

Коментар

Working...
                                X