1377/1452 Лонг злато/шорт платина. Да видим кога ще се наиграя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКак мислиш , Bull Trap или ?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеМай най накрая ще излезне това 1,3170 мъчи се ужасно вече няколко дни Мисля да му напиша ордери селл точно от там най много до 1,32 Абе незнам от няколко дена съм къс у тая двойка от 1,3124 движение липсва
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеаз пак ще питам, още контрели има ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениемалко нерви .....Татооо каде си бе човекLast edited by hristo72; 16.04.2013, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеВиж ги само как маршируват ... не са много за смях редниците ..¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеНенам Но дебеличкия , по точно пропагандните филмчета ме карат да се смея много
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение,тия сладури- в коя година живеят?¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеИ аз същото сътворихМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
Анди,май требе да се носи винкел-за всеки случай,ама като се афектирам-белята ще е по-голяма,вместо само главата,и колата ще му потроша ако имах винкелАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар