Вуичо Вуичо....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВуичо е то може на 1.36 да ти отнесе стопа и пак да тръгне на долу .....тогава пак ли на такава схема му влизаш с 20 % от акаунда.....
след цялата врътка да изляза около нулата или на малка загуба , и това се случва ,
все пак търгувам на 4-часова графика . Ще му дам време пък да видим .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТова днес ме изненада , признавам си , но ако направя
това , което казваш , според мен ще купя върхаLast edited by hristo72; 16.04.2013, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТоя стоп там,може само да го вземат и да се харзулне надолу
ама за убаво ще да е =гледай дека чак отидеLast edited by ТАТО; 16.04.2013, 21:55.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеА защо да не вземеш стотина точки преди да дойде до твоите нива ?
това , което казваш , според мен ще купя върхаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНа 1.35-6 ще ми смъкне 20% от акаунта , тва ми е максималната загуба ,
която мога да понеса , нека наближат процентите , тогава ще говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИмам къси от 1.3070 , 1.3120 , 1.3140 и съм без стоп
в моите нагласи няма промяна чакам под 1.3020 , там ще се решава колко .
Интервал - 2,3,4 седмици , след което яко дълго
Таймфрейм - 4 часаLast edited by hristo72; 16.04.2013, 21:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДо петък сме под егидата на дългите....колегите как го виждат?
в моите нагласи няма промяна чакам под 1.3020 , там ще се решава колко .
Интервал - 2,3,4 седмици , след което яко дълго
Таймфрейм - 4 часаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение1377/1452 Лонг злато/шорт платина. Да видим кога ще се наиграя¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеБраво, Боре....кат хирург си....!
Абре, (за търгуващите индекси) дали те не са следващото балон ???¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеДа не е било Bear Trap до сега?
Коментар
Коментар