Нищо нее заблудило....имате ШАНО умерен връх с тато ....пано или късно ще ви отнесе главите.....или по 20% от акаунда,,,,,,,а ние просто ще загубим 2% от акаунда ....и все още стопа стои
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеТо сега требва да лети нагоре еур-то
корекцията на H4 , докъде ще стигнем , ще видим , като наближи дата на объщане
тогава ще стане ясноМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеГлей, к'ва гавра. Вчера отвя късите, днес дългите.
днес отвя дългите УспехМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеMamune много рано запразняваш-верно си дръпни печалбицата,ама на демо,нема тръпка
Кой сега ще ми помага да рутим Дакса-виж го днес го сцепихме!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН то като регнеш да теглиш би требело
бърже бърже да разбереш дали ще те пуснат.
Дето се казва още утре ще знаеш !!!
Що пък на ДЕМО до септември???
Ко шЪ прайш до тогава???
Ил БАНАНЕ ще плюскаш, ил ще обикаля
МАМУН по пущиняците да си търси село !!!!!
А иначе 30К долара са абсолютно непостижими за изваждане в момента за мен. Така че на есен ще си търся добър бъкет в който да набутам 3-5000 Освен ако пак не издухам всичко лятоска Че много обичам летните харчове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, минавам на демо Мое ли се пускат демо сделки туканка Събрах у бъкето кинти, които смятам да опитам да изтегля. Щото да не стане така, че да трупам трупам, да си мисля че съм богат и в един момент да ми покажат среден пръст
Евентуално на есен ще ви питам за свестни брокери. А ако успея да събера кинти за истински брокер - аз си знам кой
Кой сега ще ми помага да рутим Дакса-виж го днес го сцепихме!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЗависи от данните от БОК за нов връх днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение31.70.....31.10 и нов връх....рано е за добавка....или ще ни избуши...."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, минавам на демо Мое ли се пускат демо сделки туканка Събрах у бъкето кинти, които смятам да опитам да изтегля. Щото да не стане така, че да трупам трупам, да си мисля че съм богат и в един момент да ми покажат среден пръст
Евентуално на есен ще ви питам за свестни брокери. А ако успея да събера кинти за истински брокер - аз си знам кой
бърже бърже да разбереш дали ще те пуснат.
Дето се казва още утре ще знаеш !!!
Що пък на ДЕМО до септември???
Ко шЪ прайш до тогава???
Ил БАНАНЕ ще плюскаш, ил ще обикаля
МАМУН по пущиняците да си търси село !!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеспоред мен ще има още едно дънце, и евентуално от там за нагоре"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар