според мен ще има още едно дънце, и евентуално от там за нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСтопа къде е?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Дълго евро 1.3130,или американците ще го подкарат нагоре или ще правят дълбока корекция
Чакат се и данни от Канада,дано са в наша ползаLast edited by bokogega; 17.04.2013, 17:06."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Пичове, минавам на демо Мое ли се пускат демо сделки туканка Събрах у бъкето кинти, които смятам да опитам да изтегля. Щото да не стане така, че да трупам трупам, да си мисля че съм богат и в един момент да ми покажат среден пръст
Евентуално на есен ще ви питам за свестни брокери. А ако успея да събера кинти за истински брокер - аз си знам кой
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеМи що не си прибра пиповете,та чакаш корекцията да ти изяде печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениепозицият е от 1,3090, стопа е за всеки случай, евентуално може да го затворя по-рано, зависи как ще се развие движението"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЗа такъв стоп би трябвало да имаш позиция от 1.29 примерноАко си влезнал от високо и да чакаш нов връх,доста ще се изпотиш
П.П.Дано 1.3120 издържи иначе корекцията ще е дълбока що не и до 1.29
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеEUR/JPY - красота
Анди, в джаза ли си"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениемоят тоже е на 1,3020
П.П.Дано 1.3120 издържи иначе корекцията ще е дълбока що не и до 1.29Last edited by bokogega; 17.04.2013, 16:28."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар