IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• според мен ще има още едно дънце, и евентуално от там за нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Стопа къде е?
      Сложих го но нула,но следим събитията
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Стопа къде е?
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Дълго евро 1.3130,или американците ще го подкарат нагоре или ще правят дълбока корекция
          Чакат се и данни от Канада,дано са в наша полза
          Last edited by bokogega; 17.04.2013, 17:06.

Коментар

• Мамун пак изби рибата

Коментар

• Аз пък продължавам да съм къс у еур/усд от миналия петък на 1,3124 вчера му напясках ордери селл в интервала 1,3170-1,32000 Вече 4-5 ден нищо не се случва в тази двойка Явно още чакат балъци да се наиграват стабилно
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Пичове, минавам на демо Мое ли се пускат демо сделки туканка Събрах у бъкето кинти, които смятам да опитам да изтегля. Щото да не стане така, че да трупам трупам, да си мисля че съм богат и в един момент да ми покажат среден пръст
                Евентуално на есен ще ви питам за свестни брокери. А ако успея да събера кинти за истински брокер - аз си знам кой

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Ми що не си прибра пиповете,та чакаш корекцията да ти изяде печалбата
                  ами, реших, че движението има по-голям потенциал,2-3 дена не можа да пробие 1,3040 и така реших да рискувам

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    позицият е от 1,3090, стопа е за всеки случай, евентуално може да го затворя по-рано, зависи как ще се развие движението
                    Ми що не си прибра пиповете,та чакаш корекцията да ти изяде печалбата

Коментар

• правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                        За такъв стоп би трябвало да имаш позиция от 1.29 примерноАко си влезнал от високо и да чакаш нов връх,доста ще се изпотиш
                        П.П.Дано 1.3120 издържи иначе корекцията ще е дълбока що не и до 1.29
                        позицият е от 1,3090, стопа е за всеки случай, евентуално може да го затворя по-рано, зависи как ще се развие движението

Коментар

• За втори пореден ден, в началото на американската сесия се купува в несвяст злато...

Утре при нива от 1375 и по ниски ще се тествам и аз...
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            EUR/JPY - красота

Анди, в джаза ли си
                            Бързи пари за 3ч.

Коментар

• EUR/JPY - красота

Анди, в джаза ли си
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                                моят тоже е на 1,3020
                                За такъв стоп би трябвало да имаш позиция от 1.29 примерноАко си влезнал от високо и да чакаш нов връх,доста ще се изпотиш
                                П.П.Дано 1.3120 издържи иначе корекцията ще е дълбока що не и до 1.29
                                Last edited by bokogega; 17.04.2013, 16:28.

Коментар

Working...
                                X