IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И днес сте се справили много добре!

Мисля, че за пореден път всички ще рапортуваме с добри резултати, особено като гледам дневният бар за днес, как се подрежда до снощният... Така и не ги научих тия барове - доста тълкувания имаше и все отлагах времето, за да ги чета..., май нещо имаше, когато единият покриваше /като сянка/ другия в противоположна посока - трябваше да дава начало на ново /голямо/ движение, но тук човек не може да е сигурен. Ако греша - вероятно така ми се иска да се получи.

Фактът, че баровете са на дневна, обаче - може да е свързано и с връщане донякъде нагоре, пък и денят все още не е свършил.

Дребният шрифт може да не четете - прекалено е наситен с предположения.

Все не ми се мисли за натам, защото, АКО предстои да слизаме около 2-3 фигури, то на дневна може да се очертае това дясно рамо на главата и раменете и АКО и това наистина стане, то 5-6 фигури оттам - движение надолу ще бъдат малко. Тия "АКО" показват, че не говоря сериозно, а и не мога да преценя за колко време БИ МОГЛО да се случи това и най-вече - с колко междинни качвания, както и - докъде.

Не е препоръка - за да съм още по-спокоен. Успехи!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• за следващите 100 надолЕ , кой ли ще е виновен

Коментар

• главата му искам, и на целят му род до 9то коляно

Коментар

• Forex: EUR/USD falls 100 pips on Buba’s Weidmann interview

Заради интервюто на Buba Weidmann е цялото понижаване...
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• ...мерси
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Не ми се обиждаи но 20% акаунт е доста несериозно.....Или прогнози по някакви дати
              Ти ме пита какво би станало в конкретната ситуация...
              И предполагам помниш какво ти отговорих , че не допускам такъв вариант
              А тия дати несериозни са свързани с корелации котарче , корелации , които
              могат да определеят с голяма степен на точност промяна на тренд , но не и числа
              Жив и здрав
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• ......йощ шавате ли бря...шавайте...шавайте.......

Коментар

• ...О не ни наи малко броят на постовите са критерии....че то тук повечето с над 5000 поста си нямат и грам понятие....съдя за играча по входовете стоповете и %.....не ми се обиждаи но 20% акаунт е доста несериозно.....Или прогнози по някакви дати

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                    След малко започва битката за Сталинград...за 1.3020...да видим кой кого
                    Аз като един любител на ACCEPT ви поздравявам

http://www.vbox7.com/play:05fb3905e6

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Нищо нее заблудило..
                      Не искам да влизам в спорове с теб , щом имаш печеливша стратегия ,
                      практикувай я , само ме радват такива неща , но и не си мисли , че съм вчерашен ,
                      ако го правиш разбира се по броя на постовете ми .
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• ....споко ...поне до 31.10 да разтоварим позицията...да върне

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                          от тук не върне ли Котьо, утиде коня у ряката
                          След малко започва битката за Сталинград...за 1.3020...да видим кой кого

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            еХ КОЛКО МИ Е АРНО-СКИБАЙТЕ ДАКАСА
                            Гуша напрай

Коментар

• от тук не върне ли Котьо, утиде коня у ряката

Коментар

• еХ КОЛКО МИ Е АРНО-СКИБАЙТЕ ДАКАСА
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X