Първоначално изпратено от Хирурга
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеПО скоро би се появили 1,3130 отколкото да цепи 1,30Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеМомчета и момичета 1.30 дали държи или к.... ми държи... Приемам залози 1:3 как долара ще отнесе еврото при 1.30 със замах или с гъделичкане...Pip master
Коментар
-
Чист късмет, че затворих златото и долара на някаква дребна дневна печалба( не че някой го боли к...). Утре ще е тъжък ден, според прогнозите на Чолаков... Има очаквания за ураганен вятър... А най-лошото е, че ще е студен ще духа в посока север - юг.... Bulgaria On Air купи "Инвестор. БГ" Браво и да черпите....Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе Реде, не ми е болно. Не съм от вчера на маркета
Нъл знайш сигур сто пъти съм го казвал. Маркета и утре ще е там
обаче такова чисто движение
дето се виждаше и можеше да му
се влезне душманската!!!
Щеше да искараш поне за тон БАНАНЕ !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеMAMUN не ти ли е болно сега
да гледаш ДАКСо как пада
пак да не си го окъсил???
Нъл знайш сигур сто пъти съм го казвал. Маркета и утре ще е там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа Емилски ще му се напукат петичките от кеф
да гледаш ДАКСо как пада
пак да не си го окъсил???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНе те ли болят очите от тези черни диафрагми дето си избацал на МТ....
Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКак нерви тва евро...ама то така е като краткосрочната ти е надолу ,
а средносрочната и дългосрочната нагоре До края на седмицата или ще го
циклят яко така или ще го пуснат бързо и рязко , да не охкате после
EUR/USD H4
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Как нерви тва евро...ама то така е като краткосрочната ти е надолу ,
а средносрочната и дългосрочната нагоре До края на седмицата или ще го
циклят яко така или ще го пуснат бързо и рязко , да не охкате после
EUR/USD H4Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеДАкса се разцепи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katapult4o Разгледай мнениеНа седмична такава яка глава се заформя че поне до 1.280 ще иде в най-скоро време, а може и да подмине със засилкаКойто ме слуша фалира.
Коментар
Коментар