IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Как нерви тва евро...ама то така е като краткосрочната ти е надолу ,
    а средносрочната и дългосрочната нагоре До края на седмицата или ще го
    циклят яко така или ще го пуснат бързо и рязко , да не охкате после
    EUR/USD H4
    Дългосрочно към севера, трябва да сме търпеливи

Коментар

• Лошото е че не искаш да се научиш....а още по лошото е че и да искаш ,няма кои.Колкото до ника Анон ...и тои е на твоят хал.
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Дали имаш някаква идея колко не ми пука за твоето мнение ???

Коментар

• Радо....това че си нямаш грам понятие и графиката ти е пълни драсканици ....никои не ти е виновен.Вземи се научи а не търси виновни.Желая ти успех .

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Фунда - мундалистите отдавна фалираха ,,, и затуй веке ТАТОвото не пишат
            Айде , айде , "ти па си мн'оо убав"
            Ако "Анон" и "Крителин"( Момчев) пишеха тук , лично аз бих си рафинирал малко както входовете , така и изходите от позиция.
            Ама нейсе !!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              ,ОК -дерзай!

Фундамента в момента са:репортите на големите компании,само,че и те са шарени(едни добре,други зле),та има реиндж и при фундамента
              Е , барем "потупване по рамото" изкарах.
              Не са толкова интересни отчетите , те не дават посока... По-скоро какво има "зад" новината , че Г 20 са одобрили или поне не са се противопоставили на обезценката на йената. Много "ачик-ачик " работата , много в прав текст. Звучи ми като "къси йени до пожълтяване" , но дали не се готви масов обир на дългите евра и $ там ??

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                На първата нещата приличат на H&S . Но ми се струва , че тренда преди фигурата е много кратък. Не мисля , че ще се задейства фигурата.
                Браво ! Хареса ми , аз затова казвам или ще го мотат за да не се задейства
                фигурата или ще го пуснат рязко и бързо надолу и то още до края на тази седмица
                При първия вариант , това би означавало че последвалото движение нагоре вероятно
                ще е доста силно и да се пробват къси си е чисто самоубийство , щото тия нива
                повече може да не ги видите около година-две При втория вариант , чакаме си
                спускането и от там търсим дъно за обръщане , по моя метод на дати и корелации,
                по на друг метода на зони , фибота , индикатори...на кой каквото му работи
                Успех !
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

.......а за фундамент вече никой не пише. Никой ли не търгува по него , или просто няма какво да правят тук...!!!
                  Фунда - мундалистите отдавна фалираха ,,, и затуй веке ТАТОвото не пишат
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Той Котара като направи анализ , та разцепва пазаря направо .
                    " ...32,01 кретично за късите........а 30,00 кретично за дългите....." а на мястото на точките обикновено не подлежи на превод

А с Готвача "драсканиците" ни съвпадат . Ето на Н4 и дневна

http://www.prikachi.com/images/863/6110863z.gif

http://www.prikachi.com/images/871/6110871m.gif

На първата нещата приличат на H&S . Но ми се струва , че тренда преди фигурата е много кратък. Не мисля , че ще се задейства фигурата.
                    На дневна същото това синьото прилича повече на "диамант". А аз смятам , че това е по-често трендпродължаваща фигура . Та затова съм маааалко повече биче , отколкото мече.

Толкова за моята техника , а за фундамент вече никой не пише. Никой ли не търгува по него , или просто няма какво да правят тук...!!!

,ОК -дерзай!

Фундамента в момента са:репортите на големите компании,само,че и те са шарени(едни добре,други зле),та има реиндж и при фундамента
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Ех,колко е хубаво на готово-нали?
                      Той Котара като направи анализ , та разцепва пазаря направо .
                      " ...32,01 кретично за късите........а 30,00 кретично за дългите....." а на мястото на точките обикновено не подлежи на превод

А с Готвача "драсканиците" ни съвпадат . Ето на Н4 и дневна

http://www.prikachi.com/images/863/6110863z.gif

http://www.prikachi.com/images/871/6110871m.gif

На дневна същото това синьото прилича повече на "диамант". А аз смятам , че това е по-често трендпродължаваща фигура . Та затова съм маааалко повече биче , отколкото мече.

Толкова за моята техника , а за фундамент вече никой не пише. Никой ли не търгува по него , или просто няма какво да правят тук...!!!

Коментар

• Ех,колко е хубаво на готово-нали?
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Котар направи показно!
                          Дай един анализ да видим какво можеш!
                          chef

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            От тези черти няма една правилна....пълни драсканици
                            Самоук музикантин съм!
                            Не съм учил ноти!
                            Но "свиря" по слух...и за учудване музиката се получава!
                            chef

Коментар

• От тези черти няма една правилна....пълни драсканици

Коментар

• Момчета за днес стига толкова!
                                5% върху акаунта стигат.
                                Ето какво имаме на дневна при еврака http://www.mql5.com/en/charts/195149...ral-markets-as
                                Прави впечатление ясния сигнал на дневна за на ...юг.
                                Важното е, че днес пробихме!
                                chef

Коментар

Working...
                                X