IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    Колега, мисля че написах, че това е ФУНДАМЕНТ

Някъде да видя технически нива за вход или нещо за скалпиране?

Разбирам иронията ти, но все пак вземи написаното под внимание, когато слагаш стоповете - ще ти е полезно
    Фундамент какво е това. Мислех, че това се използва само от хора със стотици милиони и с богато обкражение във висшите среди. Преди около 10 години бях на някакво подобие на семинар и най-умното нещо което чух там беше.
    - На слухове купувайте, на новини продавайте
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
      Колега мерси че ме открехна за тази двойка, 20 пипса далаверка си врътнах тук е оставих 20% от позицията с нулев стоп, че да не ме е яд много ако стигне до 96
      Колега, мисля че написах, че това е ФУНДАМЕНТ

Някъде да видя технически нива за вход или нещо за скалпиране?

Разбирам иронията ти, но все пак вземи написаното под внимание, когато слагаш стоповете - ще ти е полезно
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Момчета и момичета 1.30 дали държи или к.... ми държи... Приемам залози 1:3 как долара ще отнесе еврото при 1.30 със замах или с гъделичкане...
        На седмична такава яка глава се заформя че поне до 1.280 ще иде в най-скоро време, а може и да подмине със засилка
        Attached Files
        Last edited by katapult4o; 22.04.2013, 17:16.

Коментар

Всички спецове са единодушни, че след като Г-20 не критикува Япония за финансовата им политика за обезценяване на йената, то е въпрос на дни да премине над ниво 100 за USD/JPY до към 101.45. Единствената отрицателна тенденция за това е купуването на чужди облигации от японските инвеститори. Съчетано с очакването в началото на май BoJ да продължи наливане на средства в политиката си за обезценяване, то скоро може да се видят рекордни нива от няколко години назад.

Това е с фундамента за йената.
          Колега мерси че ме открехна за тази двойка, 20 пипса далаверка си врътнах тук е оставих 20% от позицията с нулев стоп, че да не ме е яд много ако стигне до 96
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Момчета и момичета 1.30 дали държи или к.... ми държи... Приемам залози 1:3 как долара ще отнесе еврото при 1.30 със замах или с гъделичкане...
            Който ме слуша фалира.

Коментар

Всички спецове са единодушни, че след като Г-20 не критикува Япония за финансовата им политика за обезценяване на йената, то е въпрос на дни да премине над ниво 100 за USD/JPY до към 101.45. Единствената отрицателна тенденция за това е купуването на чужди облигации от японските инвеститори. Съчетано с очакването в началото на май BoJ да продължи наливане на средства в политиката си за обезценяване, то скоро може да се видят рекордни нива от няколко години назад.

Правилно колега веднага пускам едно късо при долар яна, да видим калко ще съм вътрешно
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Всички спецове са единодушни, че след като Г-20 не критикува Япония за финансовата им политика за обезценяване на йената, то е въпрос на дни да премине над ниво 100 за USD/JPY до към 101.45. Единствената отрицателна тенденция за това е купуването на чужди облигации от японските инвеститори. Съчетано с очакването в началото на май BoJ да продължи наливане на средства в политиката си за обезценяване, то скоро може да се видят рекордни нива от няколко години назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  как де , бря ,
                  АНАРХИЯТА е майката на РЕДА
                  А баща му е Махно
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• как де , бря ,
                    АНАРХИЯТА е майката на РЕДА
                    Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    РЕД че има виждам. Ама къде е МАЙКАТА на реда ???

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      не рови, ей

п.п МЕЧКА,
                      повече грешки да няма.това да не ти е политика.това е сериозна тема.РЕД има тук
                      РЕД че има виждам. Ама къде е МАЙКАТА на реда ???
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                        Хь На мен пък ми се чини че пробив под 1,30 няма да има
                        Ще падне няма къде да ходи въпроса е дали е актуално сега да купуваш долари. Е аз купих малко към девет сутринта сега и малко златце ще продам и да видим как ще тръгне тази седмица....
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

Що бре - това с Анархията добре стана
                          не рови, ей

п.п МЕЧКА,
                          повече грешки да няма.това да не ти е политика.това е сериозна тема.РЕД има тук
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Прочетохте ми правата - ае ся присъдата

Междудругото - на USD/JPY на 100 има много стопове - днес там ще е интересно
                            вмъкнах се късо на eur/jpy и ся въртя,ушите
                            борба за стотина, пипса
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Добре е това, което каже ОНЯ С ВИНКЕЛО
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Обърках песньовките бря, и ти веднага. Исках да му пусна на ВЛАСТНИКА "Проклинайте меня"

http://www.youtube.com/watch?v=U-nQx...yer_detailpage

Коментар

Working...
                                X